HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese sLm aRkaDaşLaR...!Çoğu Metin2 KuLLanıCıLaRı Hack_Shıeld Hatası YüzünDen OyunLarını Rahat OynayaMıyoLaR ßenDe Yeni Çıkan HiLeyi SizLerLe PayLasıyoRum...!
ŞimDi SizE Verceğim Linkteki NoPatch.exe Dosyasını Metin2 Klasörunun İcine Atın Ve ÇalıştırıN Programdaki Goice Yazısına Tıklayın Ve ßamm... Oyun Torrentsiz Ve Sorunsuz AçıLacaK Yani Otomatik oLaRaK Hack_Shıeld KalKacak ßen Linke Geceyim
Link:
quaresma8 Fark YaraT-r...!ßir +Rep İ Hor GörmeYiN...!YoRumLarınızı ßekLioruM...!
ŞimDi SizE Verceğim Linkteki NoPatch.exe Dosyasını Metin2 Klasörunun İcine Atın Ve ÇalıştırıN Programdaki Goice Yazısına Tıklayın Ve ßamm... Oyun Torrentsiz Ve Sorunsuz AçıLacaK Yani Otomatik oLaRaK Hack_Shıeld KalKacak ßen Linke Geceyim
Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
quaresma8 Fark YaraT-r...!ßir +Rep İ Hor GörmeYiN...!YoRumLarınızı ßekLioruM...!
Son düzenleme:
KarDesiMM ßen DeneDimm Oldu Simdi Rahat Rahat Oynuorum Olmuosa Senin Pc SorunLu...!
kardeş haklı ben bi ara kulandım pack yok hemen giriyorsunuz lakım son güncelemelerde oyundan atıyor ...bazen herzaman geğil su an kulanmıyorum ...am ii bir fikir ve hile kulanmak isteyenler için de okı....benden thx paylasdıgın ıcın....!!!!!ha bu arada sizin pc de çalışmiyorsa ewt hata pc de yoksa ii çalısıyor .....!!!