HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Benden bu kadar.Sizi her zamam çok sevdim.Bu forumuda seviyorum.Fakat bazı nedenlerden dolayı görevimi bırakmak zorundayım.
Açıklamak gerekirse :
Emrah abi. Seni abim olarak goruyorum ve cok saydıgım bir kisiliksin.
Ama bana yaptın haksızlıklara artık göz yumamıyacagım.[Ormancı* - Emre-28 - ıNcIBuS* - Torres_ adamları bir kalemde sildin. Cagataye96 ya ne demeli ? Oda cok sevdigim bir arkadasım.17 Aydır Yönetici ve 3 yıLdır forumda emek veriyor.Ama hala admin olamadı.KeNjİ ( Yusuf ) Seni ne kadar cok sevsemde adminliği hak etmediğini düşünüyorum.Lütfen yanlış anlama bu kendi bakış acımdır.Kimse yanlış anLamasın.Peacemackers nam-ı değer Bilal Abimiz.Senide cok seviyorum.Öğüt vermek gibi olmasın.Cok sert çıkıyorsun.Benide kırmışlıgın oldu ama seni cok seviyorum.Adminliği hakettigini düşünüyorum...
Cerbeross. Senle iyi kötü günLerimiz gectiSana Photoshop konusunda herzaman yardım ederim.MSN Den titretmen yeterli.
DarKlPhanTom - DropSing (xXTruVaXx) - ByMesMes : Sizlerin Yolunuz acık olsun diyeyim.Sizleri cok seviyorum.
LoRdAk1N - harryp.
. MMOMT2 De çok yardımlarınız dokundu.Size teşekkür ederimSizleri unutmayacagım. Msn deyim ha unutmassınız inşallah.
ßeLa_07 : Kanka seninle kavga ettik barıstık.Sonunda muradına erdin ve deneme moderatör oldun.Yolun açık olsun
Hee Bağnu ( Phantom ) Seninde yolun acık olsunboL boL corap kokLa.
Unuttugum ne kadar arkadaşım varsa hepsni cok seviyorum.Bu forumda kin beslediğim kimse yok.Benden bu kadar arkadaslar.Belki Süper Moderatör olabilseydim bütün bunlar oLmuyacakdı.
Cskn192 Seni cok seviyom ha
Emrah abi.Senin gözünde ve forumda hala hatrım varsa Fahri üyeliği bana çok görmessin umarım![]()
Eh 1forum akar demi Deimos ?
3 kişi oldunuz..Eh 1forum akar demi Deimos ?3 kişi oldunuz..
Kimse bana hesap soramaz.Ben seçme hakkında özgürüm.
Ayrıca turkmmo da yönetime girip 1Forumun hainliğini yaptıgımı sanmayın.Ben özgürüm ve istediğim forumda takılabilrim.Bunu kimse sorgulayamaz 
Kimse bana hesap soramaz.Ben seçme hakkında özgürüm.Ayrıca turkmmo da yönetime girip 1Forumun hainliğini yaptıgımı sanmayın.Ben özgürüm ve istediğim forumda takılabilrim.Bunu kimse sorgulayamaz
![]()
Sorgulamıyorum

torres denen bebe bana küfür ettiği için banlandı. ormancı majezike küfür ettiği için banlandı
emre 28 dersleri yüzünden bıraktı ilerde geri döner dilerse
incubus ormancının kurbanı oldu.
aslını bilmediğin olaylar hakkında yorum yapma.
Fahri üyeliğinide alıyorum. Fahri üyeliği hakeden arkadaşlara haksızlık olmaması için.
emre 28 dersleri yüzünden bıraktı ilerde geri döner dilerse
incubus ormancının kurbanı oldu.
aslını bilmediğin olaylar hakkında yorum yapma.
Fahri üyeliğinide alıyorum. Fahri üyeliği hakeden arkadaşlara haksızlık olmaması için.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...