HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bebek nasıl yapılır ? ' diye miniklere sormuşlar.Bakın ne cevaplar verilmiş...
- Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar, sonra baba gelip yumurtayı kırar. ( Abby 6 yaşında )
- Ben asla bebek yapmıycam..Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş.( Marie Ann 9 yaşında )
- Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir. ( Paul 6 yaşında )
- Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur, çünkü bebek doktoru ısırmıştır. ( Edward 6 yaşında )
- Bebek yapmak için bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir. ( Shelley 7 yaşında )
- Karşımızdaki evdeki bir adamın karnında bebek var ama bir türlü dışarıya çıkaramıyor. ( Alistair 9 yaşında )
- Bebek yapmak için önce aşık olursun sonra da evlenirsin.Veya bunlara gerek de yok aslında... ( Lyn 9 yaşında )
- Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım. ( Francis 7 yaşında )
- Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır. ( Paulette 6 yaşında )
Tabiki bunlar başka ülkelerdeki cocuklara sorulmuştur :003:
- Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar, sonra baba gelip yumurtayı kırar. ( Abby 6 yaşında )
- Ben asla bebek yapmıycam..Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş.( Marie Ann 9 yaşında )
- Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir. ( Paul 6 yaşında )
- Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur, çünkü bebek doktoru ısırmıştır. ( Edward 6 yaşında )
- Bebek yapmak için bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir. ( Shelley 7 yaşında )
- Karşımızdaki evdeki bir adamın karnında bebek var ama bir türlü dışarıya çıkaramıyor. ( Alistair 9 yaşında )
- Bebek yapmak için önce aşık olursun sonra da evlenirsin.Veya bunlara gerek de yok aslında... ( Lyn 9 yaşında )
- Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım. ( Francis 7 yaşında )
- Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır. ( Paulette 6 yaşında )
Tabiki bunlar başka ülkelerdeki cocuklara sorulmuştur :003:
- bebek yapmak için önce aşık olursun sonra da evlenirsin.veya bunlara gerek de yok aslında... ( lyn 9 yaşında )
:d:d
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)