Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Crossfire'da Sahtekarlıklara Yakalanmayın . . !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zdsadsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba ;

Ben zdsadsa .. size oyunda yapılan sahtekarlıklardan birkaçını söyleyeceğim ki böyle bir olayla karşılaşırsanız ne yapmanız gerekeni söyleyeceğim..

Başlıyoruz.. ( Benim karşılaştığım ama yemediğim numara :l04: :rolleyes: )

Oyuncu : Bana zp veren varmı ?.. çok lazım aciiiiilll
------------------------

Sahtekar : Ben veririm ama kontörle cep telefonuyla 10 tlye 50.000 zp veriyorum..

Oyuncu : Tmm ama nsl olcaq msn veremmi ? ordan daha rahat olur ?

------------------------

Sahtekar : Tmm oLur ben verem sen ekle tmmi ?.. msn : örnek123@hotmail.com

----------------------

Oyuncu : Tmm ekledim msn gir ordan konuşruz .. [ ve buradan sonrası sahtekarın oyunculuğuna kalıyor.. ]
-------------------

Sahtekar [ MSN ] : Hemen telefonu eline *123# yaz Telefondaki Kontör ( TL ) miktarına bakalm

---------------------

Oyuncu [ MSN ] : Tmm yazdım 38 TL var bukadar kaç zp gelir ?.. 100.000 ZP oLurmu ?..

---------------------

Sahtekar [ MSN ] : olmaz 90.000 oLr sen bana cep telefonu numaranı ver sonra sana mesaj gelcek '' Evet '' Yazıp yolla tmmı ?..

------------------------

Oyuncu [ MSN ] : Tmm veriyorum ( 0549011061 örnektir.. ) hemen gelirmi zp ?.. 30 TL lik oLsn ..

----------------------------

Sahtekar [ MSN ] : Tmm onay kodu gelince cevapla '' Evet '' yazıp sonra 1 gün bekle gelir tmmi ? evet diyip cevaplayınca söyle oK

-----------------------------------

Oyuncu [ MSN ] : Geldi geldi geldi '' Evet '' yazıp yolladım 7,8 TL Kaldı napıcaz şimdi ?..

-----------------------------------------

Sahtekar [ MSN ] : (( Offline )) ..

-------------------------------------------------

Oyuncu [ MSN ] :
Kardeş nere gittin ordamısın alooooo ( Karşınızdaki kişi çevrimdışı olduğu için mesajınız iletilemedi . )

-------------------------------

Ve böylece yüzlerce kandırılan.. Böylelerine kanmayın sizde bizimle yaşadığınız veya bildiğiniz , yakınlarınızdan duyduklarınızı paylaşın böyle durumlara daha çok mağdur olmasın..
Sabit olursa herkes faydalanabilir..

+ Rep istemiyorum tek istediğim sahtekarlığın olmaması ..

SaygılarLa..

; zdsadsa ;

Bu numarayı zp almayı bilmeyenler yer +18'Le alakası yok adam yeni başlamıştır zp almayı sormuştur adamın tekide gelir göstereyim der kazıklar..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri