HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba ;
Ben zdsadsa .. size oyunda yapılan sahtekarlıklardan birkaçını söyleyeceğim ki böyle bir olayla karşılaşırsanız ne yapmanız gerekeni söyleyeceğim..
Başlıyoruz.. ( Benim karşılaştığım ama yemediğim numara :l04:
)
Oyuncu : Bana zp veren varmı ?.. çok lazım aciiiiilll
------------------------
Sahtekar : Ben veririm ama kontörle cep telefonuyla 10 tlye 50.000 zp veriyorum..
Oyuncu : Tmm ama nsl olcaq msn veremmi ? ordan daha rahat olur ?
------------------------
Sahtekar : Tmm oLur ben verem sen ekle tmmi ?.. msn : örnek123@hotmail.com
----------------------
Oyuncu : Tmm ekledim msn gir ordan konuşruz .. [ ve buradan sonrası sahtekarın oyunculuğuna kalıyor.. ]
-------------------
Sahtekar [ MSN ] : Hemen telefonu eline *123# yaz Telefondaki Kontör ( TL ) miktarına bakalm
---------------------
Oyuncu [ MSN ] : Tmm yazdım 38 TL var bukadar kaç zp gelir ?.. 100.000 ZP oLurmu ?..
---------------------
Sahtekar [ MSN ] : olmaz 90.000 oLr sen bana cep telefonu numaranı ver sonra sana mesaj gelcek '' Evet '' Yazıp yolla tmmı ?..
------------------------
Oyuncu [ MSN ] : Tmm veriyorum ( 0549011061 örnektir.. ) hemen gelirmi zp ?.. 30 TL lik oLsn ..
----------------------------
Sahtekar [ MSN ] : Tmm onay kodu gelince cevapla '' Evet '' yazıp sonra 1 gün bekle gelir tmmi ? evet diyip cevaplayınca söyle oK
-----------------------------------
Oyuncu [ MSN ] : Geldi geldi geldi '' Evet '' yazıp yolladım 7,8 TL Kaldı napıcaz şimdi ?..
-----------------------------------------
Sahtekar [ MSN ] : (( Offline )) ..
-------------------------------------------------
Oyuncu [ MSN ] : Kardeş nere gittin ordamısın alooooo ( Karşınızdaki kişi çevrimdışı olduğu için mesajınız iletilemedi . )
-------------------------------
Ve böylece yüzlerce kandırılan.. Böylelerine kanmayın sizde bizimle yaşadığınız veya bildiğiniz , yakınlarınızdan duyduklarınızı paylaşın böyle durumlara daha çok mağdur olmasın..
Sabit olursa herkes faydalanabilir..
+ Rep istemiyorum tek istediğim sahtekarlığın olmaması ..
SaygılarLa..
; zdsadsa ;
Ben zdsadsa .. size oyunda yapılan sahtekarlıklardan birkaçını söyleyeceğim ki böyle bir olayla karşılaşırsanız ne yapmanız gerekeni söyleyeceğim..
Başlıyoruz.. ( Benim karşılaştığım ama yemediğim numara :l04:
)Oyuncu : Bana zp veren varmı ?.. çok lazım aciiiiilll
------------------------
Sahtekar : Ben veririm ama kontörle cep telefonuyla 10 tlye 50.000 zp veriyorum..
Oyuncu : Tmm ama nsl olcaq msn veremmi ? ordan daha rahat olur ?
------------------------
Sahtekar : Tmm oLur ben verem sen ekle tmmi ?.. msn : örnek123@hotmail.com
----------------------
Oyuncu : Tmm ekledim msn gir ordan konuşruz .. [ ve buradan sonrası sahtekarın oyunculuğuna kalıyor.. ]
-------------------
Sahtekar [ MSN ] : Hemen telefonu eline *123# yaz Telefondaki Kontör ( TL ) miktarına bakalm
---------------------
Oyuncu [ MSN ] : Tmm yazdım 38 TL var bukadar kaç zp gelir ?.. 100.000 ZP oLurmu ?..
---------------------
Sahtekar [ MSN ] : olmaz 90.000 oLr sen bana cep telefonu numaranı ver sonra sana mesaj gelcek '' Evet '' Yazıp yolla tmmı ?..
------------------------
Oyuncu [ MSN ] : Tmm veriyorum ( 0549011061 örnektir.. ) hemen gelirmi zp ?.. 30 TL lik oLsn ..
----------------------------
Sahtekar [ MSN ] : Tmm onay kodu gelince cevapla '' Evet '' yazıp sonra 1 gün bekle gelir tmmi ? evet diyip cevaplayınca söyle oK
-----------------------------------
Oyuncu [ MSN ] : Geldi geldi geldi '' Evet '' yazıp yolladım 7,8 TL Kaldı napıcaz şimdi ?..
-----------------------------------------
Sahtekar [ MSN ] : (( Offline )) ..
-------------------------------------------------
Oyuncu [ MSN ] : Kardeş nere gittin ordamısın alooooo ( Karşınızdaki kişi çevrimdışı olduğu için mesajınız iletilemedi . )
-------------------------------
Ve böylece yüzlerce kandırılan.. Böylelerine kanmayın sizde bizimle yaşadığınız veya bildiğiniz , yakınlarınızdan duyduklarınızı paylaşın böyle durumlara daha çok mağdur olmasın..
Sabit olursa herkes faydalanabilir..
+ Rep istemiyorum tek istediğim sahtekarlığın olmaması ..
SaygılarLa..
; zdsadsa ;
Zaten buna inanan olursa ya yaşı -17 dir yada beyni yoktur
Bu mesajı yazarak kendini kanıtladın.
Ayriyetten sağol güzel bunu SeaFight'da yapıyorlarmış kuzenim söyledi

Bu numarayı zp almayı bilmeyenler yer +18'Le alakası yok adam yeni başlamıştır zp almayı sormuştur adamın tekide gelir göstereyim der kazıklar..
Allah için "yiyosa" adlı arkadaşım.Senin yaşının bana +18 olduğunu kanıtlayabilir misin ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)