Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ya ben Miltouns kadar gittim shop ve görewileri filan hiç açılmadı nasıl aça bilir bi yardım etseniniz

Ya bişi Dicem HİÇ KİMSE Miltoniusu Kesemez dimi çünkü arkadaki kılıcı 3684595 veya daa fazla vuruyor
Uğraşma indir bir HellQuest yada Xelworlds Shop İd'ye 68 yaz çıkar zaten tek alabileceğin şey Fiend Cloak of Miltonius oda zorArkadaşlar ya ben Miltouns kadar gittim shop ve görewileri filan hiç açılmadı nasıl aça bilir bi yardım etseniniz![]()
Ayrıca Miltonius'a gidersen direk bir sürü görev çıkıyor ve shopuda açılıyor hiçbirşey yapmayıp hile ile gitsen bile nasıl oluyor senin dediğin anlamadım?1.si 3684595 değil 1.500.000.000 civarı vuruyor.Ya bişi Dicem HİÇ KİMSE Miltoniusu Kesemez dimi çünkü arkadaki kılıcı 3684595 veya daa fazla vuruyor
2.si Kesmesi çok kolay 3 tane Rank 5 Rogue adam yeter hepsi son skilli basıp dalarsa (Ki bir odasına sadece 3 kişi girebiliyor) sırayla Dodge özelliği biten çıkar tekrar girer vs bu şekilde bir 10-15dk ya kesilir ama %20 ihtimalle flan vurabilir çok dikkatli olmak lazım öldüğün gibi arkadaşına /goto yazıcan 10 sn dolana kadar
Youtube'da izledik bizde arkadaşlarla uyguladık 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)