sweet_dreams Level 6 Katılım 22 May 2009 Konular 687 Mesajlar 1,175 Online süresi 7h 54m Reaksiyon Skoru 32 Altın Konu 0 TM Yaşı 17 Yıl 23 Gün Başarım Puanı 175 MmoLira 11 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 5 Eyl 2009 #1 ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! Adam kisa bir sure once ayrildigi evine telefon acar bahcivana sorar: "Nasil her sey yolunda mi?" - Yolunda. Yalniz kuregin sapi kirildi onu tamir etmeye calisiyorum. - Neden kirildi? - Kopeginize mezar kazarken zorlamisim bu yuzden kirildi. - Nee! Kopegim oldu mu? - Havuza dustu oldu. - Benim kopegim cok iyi yuzerdi; nasil havuzda olur? - Ama havuzun suyu bosalmisti betona cakildi; bu yuzden hayatini kaybetti. - Daha havuzu yeni doldurtmustum. Neden bosalttiniz? - Biz degil itfaiyeciler bosaltti. Cunku evdeki yangini sondurmek icin ilâve suya ihtiyac duydular. - Evde yangin mi cikti? - Evet efendim. Annenizin vefati dolayisiyla cok sayida insan geldi. Bir sigara izmaritinden kâgitlar ardindan da perde tutusmus. O kalabalikta farkina varamadik. - Annem nasil oldu? Sapasaglamdi. - Haklisiniz. Biz de sasirdik ama sizin yatak odaniza bir sey bakmaya girmis. Yatakta karinizla en yakin arkadasinizi gorunce kalbine inmis. - Yahu hic pozitif bir haber yok mu? Bunaldim. - Olmaz olur mu? Var. Gecen gun siz AIDS testi yaptirmistiniz ya.. Iste onun neticesi pozitif cikti ÇılgınPlayer Level 6 Katılım 1 Ağu 2009 Konular 363 Mesajlar 1,152 Reaksiyon Skoru 50 Altın Konu 0 TM Yaşı 16 Yıl 10 Ay 17 Gün Başarım Puanı 140 MmoLira -59 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 6 Eyl 2009 #2 Teşekkürler Çok pozitif konular açıyosunuz Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! Adam kisa bir sure once ayrildigi evine telefon acar bahcivana sorar: "Nasil her sey yolunda mi?" - Yolunda. Yalniz kuregin sapi kirildi onu tamir etmeye calisiyorum. - Neden kirildi? - Kopeginize mezar kazarken zorlamisim bu yuzden kirildi. - Nee! Kopegim oldu mu? - Havuza dustu oldu. - Benim kopegim cok iyi yuzerdi; nasil havuzda olur? - Ama havuzun suyu bosalmisti betona cakildi; bu yuzden hayatini kaybetti. - Daha havuzu yeni doldurtmustum. Neden bosalttiniz? - Biz degil itfaiyeciler bosaltti. Cunku evdeki yangini sondurmek icin ilâve suya ihtiyac duydular. - Evde yangin mi cikti? - Evet efendim. Annenizin vefati dolayisiyla cok sayida insan geldi. Bir sigara izmaritinden kâgitlar ardindan da perde tutusmus. O kalabalikta farkina varamadik. - Annem nasil oldu? Sapasaglamdi. - Haklisiniz. Biz de sasirdik ama sizin yatak odaniza bir sey bakmaya girmis. Yatakta karinizla en yakin arkadasinizi gorunce kalbine inmis. - Yahu hic pozitif bir haber yok mu? Bunaldim. - Olmaz olur mu? Var. Gecen gun siz AIDS testi yaptirmistiniz ya.. Iste onun neticesi pozitif cikti
ÇılgınPlayer Level 6 Katılım 1 Ağu 2009 Konular 363 Mesajlar 1,152 Reaksiyon Skoru 50 Altın Konu 0 TM Yaşı 16 Yıl 10 Ay 17 Gün Başarım Puanı 140 MmoLira -59 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 6 Eyl 2009 #2 Teşekkürler Çok pozitif konular açıyosunuz