- Konular
- 173
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Adam, kısa bir süre önce ayrıldığı evine telefon acar, bahçivana sorar:
Patron: Nasil her sey yolunda mi ?
Bahçivan: Yolunda. Yalniz, küreğin sapı kırıldı onu tamir etmeye çalışıyorum.
Patron: Neden kırıldı?
Bahçivan: Köpeğinize mezar kazarken, zorladım kırıldı.
Patron: Nee! Kopegim öldü mü?
Bahçivan: Havuza düştü öldü.
Patron: Benim köpeğim cok iyi yüzerdi. Nasil havuzda ölür?
Bahçivan: Ama havuzun suyu bosalmıştı,betona çakıldı ve bu yuzden hayatını kaybetti.
Patron: Daha havuzu yeni doldurtmuştum. Neden bosalttınız?
Bahçivan: Biz değil itfaiyeciler boşalttı. Çünkü evdeki yangını söndürmek icin ilâve suya ihtiyaç duydular.
Patron: Evde yangın mi çıktı?
Bahçivan: Evet efendim. Annenizin vefatı dolayisiyla cok sayıda insan geldi. Bir sigara izmaritinden kâgıtlar, ardından da perde tutuşmuş. O kalabalıkta farkına varamadık.
Patron: Annem nasıl oldu? Sapasaglamdı.
Bahçivan: Haklısınız. Biz de şaşırdık ama, sizin yatak odanıza bir sey bakmaya girmiş. Yatakta karınızla en yakın arkadasınızı görünce kalbine inmiş.
Patron: Yahu hic pozitif bir haber yok mu? Bunaldım.
Bahçivan: Olmaz olur mu? Var. Gecen gun siz AIDS testi yaptırmıştınız ya. Iste onun neticesi POZİTİF çıktı .
Patron: Nasil her sey yolunda mi ?
Bahçivan: Yolunda. Yalniz, küreğin sapı kırıldı onu tamir etmeye çalışıyorum.
Patron: Neden kırıldı?
Bahçivan: Köpeğinize mezar kazarken, zorladım kırıldı.
Patron: Nee! Kopegim öldü mü?
Bahçivan: Havuza düştü öldü.
Patron: Benim köpeğim cok iyi yüzerdi. Nasil havuzda ölür?
Bahçivan: Ama havuzun suyu bosalmıştı,betona çakıldı ve bu yuzden hayatını kaybetti.
Patron: Daha havuzu yeni doldurtmuştum. Neden bosalttınız?
Bahçivan: Biz değil itfaiyeciler boşalttı. Çünkü evdeki yangını söndürmek icin ilâve suya ihtiyaç duydular.
Patron: Evde yangın mi çıktı?
Bahçivan: Evet efendim. Annenizin vefatı dolayisiyla cok sayıda insan geldi. Bir sigara izmaritinden kâgıtlar, ardından da perde tutuşmuş. O kalabalıkta farkına varamadık.
Patron: Annem nasıl oldu? Sapasaglamdı.
Bahçivan: Haklısınız. Biz de şaşırdık ama, sizin yatak odanıza bir sey bakmaya girmiş. Yatakta karınızla en yakın arkadasınızı görünce kalbine inmiş.
Patron: Yahu hic pozitif bir haber yok mu? Bunaldım.
Bahçivan: Olmaz olur mu? Var. Gecen gun siz AIDS testi yaptırmıştınız ya. Iste onun neticesi POZİTİF çıktı .

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...