R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Acil Girrrr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FpT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Bizim Zamanımızda 3 yıl önce Dwakelde kasıyorduk kasıcak yer yoktu 20 lwl gören insanlar çoşuyordu.Hey Gidi Günler gurup yapar ksardık Bea benim 3 Çarımda banlandı Bea

PvP'ye gir diğer adamların yanında Healer ve Brawler'lara kayna zaten ordaki canavarlar 255 lw her kestiğiniz adamda lw alırsın 15'ten sonra flan 2 tanesinde :D 30'dan sonrada zorlaşmaya başlar ama çok kolay oyunda lw sorun değil önemli olan Rare vs. değerli item yapmak zaten bitek 35 olmak zor çünkü 500.000 exp istiyor :)

teşekkürler bu arada oyunda en kolay kasılan tür hangisi healer mage warrior rouge filan ?

teşekkürler bu arada oyunda en kolay kasılan tür hangisi healer mage warrior rouge filan ?
Düşük lwlarda Warrior ilerde eğer oyuna para ödemeyi düşünmüyorsan Rogue düşünüyorsan Dragonlord :) Berserker, Paladin, Warlord, Acolyte hepsine bin basar ama Assassin classı bilmiyorum. Yinede değmez diye düşünüyorum çünkü Dragonlord alırsan bide yanında Paladin'le aynı skill ve statlara sahip Defender adında bir zırh veriyor :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri