Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bizim Zamanımızda 3 yıl önce Dwakelde kasıyorduk kasıcak yer yoktu 20 lwl gören insanlar çoşuyordu.Hey Gidi Günler gurup yapar ksardık Bea benim 3 Çarımda banlandı Bea
PvP'ye gir diğer adamların yanında Healer ve Brawler'lara kayna zaten ordaki canavarlar 255 lw her kestiğiniz adamda lw alırsın 15'ten sonra flan 2 tanesinde
30'dan sonrada zorlaşmaya başlar ama çok kolay oyunda lw sorun değil önemli olan Rare vs. değerli item yapmak zaten bitek 35 olmak zor çünkü 500.000 exp istiyor 
30'dan sonrada zorlaşmaya başlar ama çok kolay oyunda lw sorun değil önemli olan Rare vs. değerli item yapmak zaten bitek 35 olmak zor çünkü 500.000 exp istiyor 
teşekkürler bu arada oyunda en kolay kasılan tür hangisi healer mage warrior rouge filan ?
Düşük lwlarda Warrior ilerde eğer oyuna para ödemeyi düşünmüyorsan Rogue düşünüyorsan Dragonlordteşekkürler bu arada oyunda en kolay kasılan tür hangisi healer mage warrior rouge filan ?
Berserker, Paladin, Warlord, Acolyte hepsine bin basar ama Assassin classı bilmiyorum. Yinede değmez diye düşünüyorum çünkü Dragonlord alırsan bide yanında Paladin'le aynı skill ve statlara sahip Defender adında bir zırh veriyor 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)