Metin 2 Ultimate Hack Nasıl Çalışır
Başlıyorum ;
Attack Hızı : Bu ayar ile atack hızımızı seçiyoruz o ayarda bir saldırı yapıyoruz.
Yurume Hızı : Bu ayar bizim yürüyüş hızımızı daha fazla arttırıyor.Böylace 5 dakikada gideceğimiz yolu 30 saniyede gidiyoruz.Okçuysanız Okçu ayarını yapmak zorunda değilsiniz.
Attack Şekli : Bu ise bizim yapacağımız attack şeklini seçmemize yarıyor.
Sis : Henüz ne işe yaradığını çözemedim.
Teleport : Sizin nerede doğacağınızı belirler böylece Yeniden Burada Başla işte Şehride Doğmak gibi birşey yok nereyi belirlerseniz orada doğarsınız.
N O T : Okuyun Mutlaka ;
1-)Önce hileyi açın sonra oyuna girin,Chara girin.Alt+Tab ile oyunu alta alın.Hileyi açın.
2-)Hile ayarlarını yapın.(Aktifleştir demeye gerek yok tabi isterseniz tıklayın birşey kaybetmezsiniz.)Oyuna girin.
3-)Eğer char ayarlara göre davranmıyorsa ayakkabıyı çıkartın tekrar giyin.Hile açılmış demektir.
Not : Ayakkabınız yoksa Market'te 500 Yang.Alın giyin hileye başlayın.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Başlıyorum ;
Attack Hızı : Bu ayar ile atack hızımızı seçiyoruz o ayarda bir saldırı yapıyoruz.
Yurume Hızı : Bu ayar bizim yürüyüş hızımızı daha fazla arttırıyor.Böylace 5 dakikada gideceğimiz yolu 30 saniyede gidiyoruz.Okçuysanız Okçu ayarını yapmak zorunda değilsiniz.
Attack Şekli : Bu ise bizim yapacağımız attack şeklini seçmemize yarıyor.
Sis : Henüz ne işe yaradığını çözemedim.
Teleport : Sizin nerede doğacağınızı belirler böylece Yeniden Burada Başla işte Şehride Doğmak gibi birşey yok nereyi belirlerseniz orada doğarsınız.
N O T : Okuyun Mutlaka ;
1-)Önce hileyi açın sonra oyuna girin,Chara girin.Alt+Tab ile oyunu alta alın.Hileyi açın.
2-)Hile ayarlarını yapın.(Aktifleştir demeye gerek yok tabi isterseniz tıklayın birşey kaybetmezsiniz.)Oyuna girin.
3-)Eğer char ayarlara göre davranmıyorsa ayakkabıyı çıkartın tekrar giyin.Hile açılmış demektir.
Not : Ayakkabınız yoksa Market'te 500 Yang.Alın giyin hileye başlayın.
T$k arkadasımda bu exp mavı exp kRmıZı buTonLarı ne oLuy0r c0z3m3dım eqeR fazLa fazLa eXp qeLceXe ınDırcem 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)