Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

marketten itemi belee alma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 778

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar bu hile benim buluşumdur tesadüfen buldum.ilk önce item satan adam buluyoruz sonra ona itemi pazar kurup satmasını istiyoruz;ama satmadan önce ona size pot almasini söylüyorsunuz(bir bahane bulun:l03:).bu taktiği aynen söyle yapiyoruz;adam pazar kuracak +9 dolunay15m yazacak mesela yazdiktan sonra tamam desin sonra markete tikla bana pot al deyin oda pazar açikken tiklayip pot alacak(ama dolunayı koymus olmazsi lazim)o potu 20k ya koycak mesela hemen kabule bastiğinda bir bakiyorsunuz ki +9 dolunay veya herhangi bir item 0 yanga gelmiş markete.kendiniz bi deneyin.pazar kurun bir iteme 900k yazin tamam deyin markete tiklayin(pot almasanizda olur tiklamak yaterli)sonra bakin 900k yazdiğiniz item kaç para olmus 0 yang olmus.:m08:

kesin oluyor arkadaslar ama adamın yemesi lazim ben böyle +9 dolunay,+5kdp,+7gümüs bilezik vb aldim.bazilari yemez ama emeğe saygi arkadaslar.

+rep pls hak ettiğimi düşünüyorum:rolleyes:.bu konu acilmadi herhalde acildiysa özür dilerim aradim bulamadim buna benzer bişey.;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri