mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

KDP ve dolu nasıl düşer?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

KDP ve dolunun en cok 29 lvlda düşme sansı vardır 29lvlda giderseniz mistiklere %60 KDp düşer.EĞER 30lvl ı gectıysenız cıkma sansı %30 dur tabi bunu arttırmak için çevrenize 20 25 mistik grubu toplarsanız KDP büyük ihtimal düşer dolu ise vahşi okcudan daha fazla düşer 29 lvlda giderseniz %70 dolu düşer ama 30 lvlı gecerseniz rüyanızda bile göremessiniz cok büyük bir sansınız yoksa tabi :ka19:;)

REP PLSSSSSSSS++++++++++++++
KOLAY GELSİN

Arkadaşım sen böle dion ama bna 40 lwlde bile lock mobla 30 dk da kdp düştü üsstelik 34 llwkende 1 saate dolu düşürdüm vadide +7 ya kadar bastım yln deil tahlihsizlik +8 de gitti :eek:

tabi 30+dan sonrada düşer ama bn buna esek sansı derim 40lvl oldum hala düşmedi ve cekme acıyorum vadide !!!!!!

ben bugün kdp düştü çekme hilesi ile +0 özellikli süper kudurdum ya 32 lv yim +6 da bi tane kdp yaktım +3 dolu +2 dolu var şimdi ama tks ettim rep pls şazk şaka

35 seviyeyim. dün akşam kdp düşürdüm ortalama zarar % 10. 32-35 arasında vadideki vahşilerden +2'li 2 dolunay ve yine vadideki mistiklerden % 20 ozli kdp düşürdüm. şanslı mıyım sanırım evet :D

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri