mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

KDP ve dolu nasıl düşer?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

KDP ve dolunun en cok 29 lvlda düşme sansı vardır 29lvlda giderseniz mistiklere %60 KDp düşer.EĞER 30lvl ı gectıysenız cıkma sansı %30 dur tabi bunu arttırmak için çevrenize 20 25 mistik grubu toplarsanız KDP büyük ihtimal düşer dolu ise vahşi okcudan daha fazla düşer 29 lvlda giderseniz %70 dolu düşer ama 30 lvlı gecerseniz rüyanızda bile göremessiniz cok büyük bir sansınız yoksa tabi :ka19:;)

REP PLSSSSSSSS++++++++++++++++
KOLAY GELSİN

SaoL kardeş.. Bi sorum daha var.. şİMDİ ben bi çardaha aldım.. Onu diğer çarımla kasıyorum.. vadiye gitcek sewiyeye getirdim.. orda grup kurup vahşi okçuyu ben kesersem ona dolu düşermi.. bu arada öbür çar 13 level..

DamnéD.SouL;209664' Alıntı:
SaoL kardeş.. Bi sorum daha var.. şİMDİ ben bi çardaha aldım.. Onu diğer çarımla kasıyorum.. vadiye gitcek sewiyeye getirdim.. orda grup kurup vahşi okçuyu ben kesersem ona dolu düşermi.. bu arada öbür çar 13 level..

Evet Kardeşim DüŞER Bu Arada Olm +30 dan Sonra Düşmez Diyosun Ama Daha ÇOK Düşer Hele 40-50 Lvl Arası :S Ya Düzelt Yada Kilit Pls ..!

KDP ve dolunun en cok 29 lvlda düşme sansı vardır 29lvlda giderseniz mistiklere %60 KDp düşer.EĞER 30lvl ı gectıysenız cıkma sansı %30 dur tabi bunu arttırmak için çevrenize 20 25 mistik grubu toplarsanız KDP büyük ihtimal düşer dolu ise vahşi okcudan daha fazla düşer 29 lvlda giderseniz %70 dolu düşer ama 30 lvlı gecerseniz rüyanızda bile göremessiniz cok büyük bir sansınız yoksa tabi
Kardeş sen böle dion amaa bn bu işi biliom aykında bu konuyuda paylaşıcağım 34 lwlde bana 1 saatte 1 dolu düşüodu oyüzden kapa çeneni ve kes sesini :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri