Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Vps'ye kapak atiyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 43cengiz43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 295

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ilk Başta Ben Kurucu [TL]Rapitor Size Yeni Bir Hamchili Server Tanıtacam Benim Sw min özelliği VPS GİBİ Herşey Var BİNEK,P+G Master
Kahraman Npcleri Girin Ve Zevki Yaşayın.
MaVi Bayrak Olun
mbcmt2-1
mbcmt2-2
mbcmt2-3
mbcmt2-4
mbcmt2-5
Mc:5.115.59.231
120lv lİK SİLAHLAR,ZIRHLAR,KALKANALR,KOLYELER,KÜPELER,AYAKKABILAR VB GİBİ İTEMELER VARDIR
TABİ S.CELİK SİRİUS KILICI KRALİYET GİBİ İTEMELRDE VAR AMA 120LV LİKLER OLDUKTAN SONRA BUNLARI NAPACAZ:ka19:
BU SW Yİ OYNAYINCA OFF YHA NEDEN BEN BU SW Yİ OYNAMAKTA GEÇ KALDIM DEDİRTECEK BİR GÜZELLİKTE BİR SW
:ka19:
Ben :[TL]Rapitor
!!!!GM Alımı BitMiştir Sormayın!!!!!!!
7/24 Açıkk
NOT=:BU ARADA SİTEYİ KOYAMIYORUM 20 MESAJ OLMASI GEREKİYOR DİYOR O YUZDEN HAMAÇHİDEN SİTEYİ VERCEZ BİZ HAMACHİDEN
[TL]Rapitor [GM]Cengiz İLE İLETİŞİME GECİN BİZ SİZE SİTEYİ VERCE ORDAN
NOT-2=AYRICA KESİNLİKLE HİLE KULLANMAYIN DAHA ONCEDEN 3 KERE DAHA KURDUK SW HEPSİ HİLE KULLANANLARDA DOLAYI ÇÖKTÜ AYRICA HİLE KULLANANLAR BAN LANICAK VE AĞDAN ATILCAKTIR
İYİ OYUNLAR DİLERİZ

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri