Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Alıntı Degildir Tamamen Kendim Yaziyorum Ve Bildiklerimi Yaziyorum
1.Savas Fabrikasi Yıkım Mavi Olun Ve Sağ Gidin Solunuzda Bi Kutu Görürsünüz Onun Üstüne Zıplayip Duvarin Üstüne Cikin Ve Zeki Kurt İle Oraya Önce Kurt İle Sonra İnsan Dönüşüp Zıplamak Gerekli.
2.Hurdalik Çöp Tankerinin Üstüne Gidin Araya Önce Zeki Kurt İle Sonra İnsana Dönüsüp Girin.
3.Hurdalik Çöp Kutusunun Yanındaki Boru Olan Yere Normal Kurt İle Sonra İnsana Dönüsüp Girin.
4.Sokak Haritasi Kirmizi Olun Ve Sola Dönün Orda Üstü Örtülmüs Kutu Tanker Gibi Birseyler Var Oranın Arasına Normal Kurt İle Girip İnsana Dönüsüp Girin Hemen Sağa Doru Zıplayın Yoksa Düsersiniz.
5.Sokak Haritasi Mavi Olun Ve Hic Bir Duvari Kirmayin Bizim Sniper Kulandigimiz İcin Kirdigimiz Yerin Üstüne Binin Ve Biraz Sola Kayıp Ama Birazcik Yoksa Düsersiniz O Tahtanın Üstüne Cikmaya Calısın Gayret ister.
Bunları Bazı Arkadaşlarımız Bilmiyor Diye Biliyorum Yardimci Olduysam Bi + Rep İ Eksik Görmeyin.