Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
benim sorum ve sorunum: ben bedensel savaşcıyım... sura ile ws yaparken bana elindeki silahla cok az veya miiss vururuyor.) ama silahsız 70 k vuruyor.. baska 1 arkadas a fuul edit olmasına ragmen 15 k.. vuruyor ..(büyü ve suralara karsı savunması 100).. bana bunun mantıklı bir acıklamasını yapacak arkadas varmı .) edit item almayı düsünüyodum ama fikrim degişti biraz para harcayıp edit item yapsamda ne faydası olacak ? Kılıçla vuramayan eliyle nasıl bu kadar cok vurabilir ? buna yapabilcek 1 sey yokmu..bu oyunun acıgımı ?
Kardesim Oyun Açıgı Falan Alakası Yoktur .
Sadece Sen Full Kilic Savunması Dizmişsin O Kadar Dizmişsin ki ! Adam Sana Miss Vuruyor
Ama Adam Silahsız Yani Ne Kilic Ne Bicak Savunmasıda Dizsen Ona Savunma Yapamazsın Adamın Küpesi Falan İyidir Sana Öylece Sert Vuruyordur Aslında
Silahsız Yani Yumruk Savunması Olmadıgı İçin Bir Sey Yapamazsın ..
Sadece Sen Full Kilic Savunması Dizmişsin O Kadar Dizmişsin ki ! Adam Sana Miss Vuruyor
Ama Adam Silahsız Yani Ne Kilic Ne Bicak Savunmasıda Dizsen Ona Savunma Yapamazsın Adamın Küpesi Falan İyidir Sana Öylece Sert Vuruyordur Aslında

bedensel atakların bloklanmasına giriyor yumruk savunması yok diye birşey var

ausführen.;2468264' Alıntı:bedensel atakların bloklanmasına giriyor yumruk savunması yok diye birşey var![]()
Tamamda Oda En FazLa %15 Oluyor ..