-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

görünmezlih hilesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan techomnds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkür ederim

hile varmı onu sölein
:D

kapılar kapalıyken duvardan geçmek için speed hacki 50.000 yapnız gerek . daha az yaparsanız duvar içinden geçmez daha çok yaparsanız yerinden kıpırdamaz. ama nedense ben savaşlarda speed hackı açınca otamatikmen masaüstüne atıyor

görünmezlik lagtan kaynaklanıyor

beyler ben lag olayini kabul etmiyorum.Adam daha baslamadan bizim tarafa geldi 6 adami yatirdi.ve siraile yapiyor bunu .Ikinci seferde icerde bulunen 13 kisi bir araya toplandik ilk darbelerle herkez normal hack siz alan vurmaya basladi ve arkadas yanimizda ölü olarak yatti.Bu bir hile ve aslinda yapanlar bunu ortayi isgalde kullaniyorlardi.Kendini bilmeyen birilerinin eline gecti ve savas parmakliklari acilmadan oradakilere saldirmada kullaniyorlar.

Bu hileyi kullanan adami baska biryerde donmus gibi bulabilirsiniz.Ama adama vurduklariniz islemiyor.Yani adam bedeni birakiyor ve görüntüsüz adam kesiyor.Bedenine de birden fazla kisi saldirirsa yatirabiliyor.Iste bu hileyi bulmak lazim.

Bazilarida atagini ayarlayip size uzaktan saldiriyor ama bunu iyi ayarlamak lazim cünkü yakindaki adama vuramiyorsunuz.O yüzden bu hileyi pek kullanmiyorlar.Ama eminimki jojo kardesim bunu hem yakin hem uzak caklisacak sekilde gelistirebilir.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri