HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese Selamın Aleykum,
Ben siteden 4 edit Alacagm.Markete para geldgnde itemleri tek tek mi alıyım yani bir itemi begenip aldıgımda bekliyim mi yoksa hepsini bir secip gelmesini mi bekliyim? Bazı arkadaslar toplu olarak alınca sorun olablır dedıler bır yardmcı olrsanız sevnrm iyi oyunlar,iyi forumlar..
Ben siteden 4 edit Alacagm.Markete para geldgnde itemleri tek tek mi alıyım yani bir itemi begenip aldıgımda bekliyim mi yoksa hepsini bir secip gelmesini mi bekliyim? Bazı arkadaslar toplu olarak alınca sorun olablır dedıler bır yardmcı olrsanız sevnrm iyi oyunlar,iyi forumlar..

Bana Kalırsa beğendigin itemleri sec mmomt2 parası geldikten sonra cek hepsini.
Hatalı İtem falan gelirse yöneticiler ilgileniyor sorun olmaz
Hatalı İtem falan gelirse yöneticiler ilgileniyor sorun olmaz
Bana Kalırsa beğendigin itemleri sec mmomt2 parası geldikten sonra cek hepsini.
Hatalı İtem falan gelirse yöneticiler ilgileniyor sorun olmaz![]()
MMolira yüklenmeden nasıl cekcem kı zaten
mesela bir itemi alıp gelmesini mi bekliyim yoksa hepsini bir alıp gelmesini mi bekliyim diye soruyorum 
Hepsini al ya. Sorunlu gelir diye bişey yok. Arada istisnalar oluyor onlarla da admine özel mesaj atınca ilgileniyor zaten. Tek veya toplu çekmen bişeyi değiştirmez
Hepsini al ya. Sorunlu gelir diye bişey yok. Arada istisnalar oluyor onlarla da admine özel mesaj atınca ilgileniyor zaten. Tek veya toplu çekmen bişeyi değiştirmez
:ka19:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)