Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
beynimin kücüldünü hissedebiliorm :S ama yok olmuor msn ekle kardes snnle bi acık konusalm doukanates0107@example.com
kaçkre bıraktım ama sıkıldığımdan oyuna dewam ediyorumm boş oyun olduğunu biliyorum ama napalım vakit geçiriyoruz xD 

ben 2sene önce 800mdeğerinde ki çarım soyulduğunda
bırakdım devam ediyorum ama zevk için bugun başladım
soyulan çarın:
lvl:18 itemler ö.mızrağı +7 kaplan+6 ve diğer itemlerde +6 iken 2 kere üstüse 2tane 1500hpli ayakkabı düşdü bide dolu 25ort hepsi 2 saat arasında oldu en güvendiğim arkime şifreyi verdim :S yarın oldu çarın itemleri satmaya girdim itemler yoq:S oyunu 2 sene önce bırakdım bügün yeniden başladım
bırakdım devam ediyorum ama zevk için bugun başladım
soyulan çarın:
lvl:18 itemler ö.mızrağı +7 kaplan+6 ve diğer itemlerde +6 iken 2 kere üstüse 2tane 1500hpli ayakkabı düşdü bide dolu 25ort hepsi 2 saat arasında oldu en güvendiğim arkime şifreyi verdim :S yarın oldu çarın itemleri satmaya girdim itemler yoq:S oyunu 2 sene önce bırakdım bügün yeniden başladım
bu yazıyı okuyunca canım sıkıldı.bu oyun için sınıfta kaldım üff :S artık haftasonları oynuyorum sadece oda 1-2 saat.bazen hiç oynamıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)