emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Sophia Loren Tarzı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Meggeyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 558

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Sophia Loren Tarzı…

buyuk_yargici.jpg


Ünlü modacı Neslihan Yargıcı, bazı modacıların Hayrunnisa Gül`ün başörtüsünü ‘modernize` etme gayretlerine tepki gösteriyor. Hayrunnisa Gül`e dayatılmaya çalışılan ‘Sophia Loren` tarzına karşı çıkan Yargıcı, “Hayrunnisa Hanım, Hollywood`a değil Çankaya Köşkü`ne çıkıyor.
Ona çizilen türban ya da başörtüsü şekilleri çok çirkin. Ayrıca modacıların eksik dinî bilgileriyle ilahiyatçılığa soyunması hoş değil. Modacılar dinî hiç bir şey bilmeden şöyle yapılmalı, şunun gibi olmalı diyemez. Sophia Loren modeli, başörtüsünün dinî gerçeklerine uymuyor. Başörtüsünün sınırlarını ilahiyatçılar çizmeli, modacılar ancak bu sınırlar dahilinde yeni tarzlar oluşturabilir.“ şeklinde konuşuyor.

Hayrunnisa Hanım`ın keyfinden değil, inancı gereği örtündüğünü söyleyen Yargıcı, bu yüzden ona dayatılan ‘Sophia Loren` modelinin komik geldiğini belirtiyor. “Hayrunnisa Hanım film çekmeyecek, Türkiye`yi temsil edecek orada.“ diyen Yargıcı, Türkiye`nin ‘first laydi`sinin tavırlarının, davranışlarının, tarzının pek çok Türk kadını tarafından örnek alınacağını, özellikle örtülü kadınlar ve örtünmeyi düşünen genç kızlar için iyi model olacağını ifade ediyor. Yargıcı, bütün bunların göz önünde bulundurularak Hayrunnisa Hanım`ın şık giyinmesini gerektiğinin altını çiziyor. Neslihan Yargıcı`nın bu görüşleri moda dünyasında çok tartışılacağa benziyor. Ünlü modacı Cemil İpekçi ve Dilek Hanif, şimdilik bu konuda konuşmak istemiyor.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst