Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Softbol koç klinik eğitimi Edirne'de başladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan backtoback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 241

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Edirne Kamp Eğitim Merkezi'nde antrenmanlarına başlayan her iki milli takım oyuncuları da sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift idman yaptı.

Ankara'da Haziran ayında düzenlenecek Avrupa Junior Softbol Turnuvası'na katılacak 13 yaş altı Türkiye Softbol Milli Takımı ile Ağustos ayında Edirne'de 11 takımın yer alacağı Avrupa Softbol Turnuvası'na katılacak 18 yaş ve üstü Türkiye Softbol Milli Takımı oyuncuları, büyük bir istekle hazırlıklarını sürdürüyor.

Öte yandan, 60 yıldır softbol ve beyzbol sporunda profesyonel olarak oyunculuk ve hocalık yapan Hollandalı Van Hugh Dee'nin koordinesinde, Türkiye, Bulgaristan, Slovakya ile Romanya'dan 25 softbol antrenörünün katılımıyla Edirne Milli Takım Kamp Merkezi'nde yapılan Softbol Koç Klinik eğitimi de devam ediyor. Milli takımların kampı ve koç klinik eğitim Pazartesi günü sona erecek.

-KÖMÜRCÜ'YE BİR ULUSLARARASI BAŞKANLIK DAHA-
Türkiye Beyzbol Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Güneydoğu Avrupa Beyzbol Federasyonu Başkanlığı'na seçildiğini söyledi.

Daha önce Güneydoğu Avrupa Softbol Federasyonu başkanlığına seçimle geldiğini anımsatan Kömürcü, şunları kaydetti:
''Bugün beyzbolda sevindirici bir haber aldık. Önceki aylarda Avrupa Beyzbol Federasyonu oluşturulunca, Balkan Avrupa Federasyonu kurulmasına karar verilmişti. Bugün Avrupa Beyzbol Federasyonu'ndan gelen yazı ile Güneydoğu Avrupa Beyzbol Federasyonu'nun kurulduğu belirtilerek, başkanlığa seçildiğim bildirildi.

Federasyonun genel sekreterliğine Slovenya, 1. Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Romanya, 2. Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Bulgaristan getirildi. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Güneydoğu Avrupa Softbol Federasyonu ile Güneydoğu Avrupa Beyzbol Federasyonu'nun da merkezi Edirne olacak. Bu anlamda Edirnelilerden destek bekliyoruz."

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri