Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Efsun ayarlari,onlİne kİŞİ Ögrenme,panel ayari,lwl gÖsterme :d

ejderx10

Level 7
TM Üye
Konular
309
Online süresi
3000s
Reaksiyon Skoru
234
Altın Konu
0
Başarım Puanı
176
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 21 Gün
MmoLira
-72
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar!...

Serverinizdeki Online Kişi Sayısını Öğrenmek İçin Öncelikle
/wh
Kodunu Yazıyoruz Sonra Şöle Yazıyor
Örnek: "Total [1] 0/0/1 (this server 1)
Siz this server 1 Yazmasına Bakın Anlamı Serverinizdeki Online Kişi 1

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Adımları İyi İzleyin
1.>xampp Adlı Programı Kuruyoruz Link:
2.>Panelimizi Buluyoruz Ben Birtane Vereyim Link:

3.>Panelimizi indirdikten sonra dosyayı açıyoruz orda config var ona tıklıyoruz
4.>Tam olarak hatırlamıyorum Ama bi yer var oraya hamachi ipinizi .100 lü biçimde yazın(Mesela 5.76.35.100)
5.>Kapatip Kaydedin Sonra Xampp Adlı Programı Kurduğumuz Yerde Xampp Adlı Bir Dosya Olucak Ona Giriyoruz.
6.>Girdiğimiz Xampp Dosyasında htcdos(tam olarak hatırlamıorum ama bole bişi)a Giryoruz.
7.>Oradaki Dosyaları Silip İndirdiğimiz Ve Ayarladığımız Panelin Dosyalarını Atıyoruz(benim Verdiğimde 2 Tane Var 2 sinide Atın)
8.>Kapatın Ve Xampp Control Panel i Açın
9.>İlk İki Svc i İşaretleyin(Apache Ve Mysql)
10.>Sonra Start Verin Ve Paneliniz Hazır(BU İŞLEMLERİ YAPARKEN KURDUĞUMUZ SW AÇIK OLUCAK)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Yang diye birşey yoktur TL yazar heryerde :)
Giriş ekranı ve karakter yerine Manzara resimleri koydum.
Önemli olan ise Kahraman yerine Lv99 yazıyor. bunu isteyenler olduğu için yaptım istemeyen indirmez.!
Yani mesela: 'Kahraman[GA]ejderx10 ' yazıyodu önceden şimdi, ' Lv99 [GA]ejderx10' yazıyor.:)
Server kısmına Turkmmo yazdım.

Ek olarak 2. dosyamız Orjinal Türk Metin2 sindeki skill ve item görüntülerini geri getiriyor benim gibi özleyenleriniz olmuştur beyaz hava kılıcı o güzel öfke parlamasını biraz büyük bir dosya boyutu ama indirmek isteyene sorun olmaz.

Saçma yorum yapanlara bir ata sözü yazmak istiyorum. : Anlayana Sivri Sinek Saz Anlamayana Sazı Soksan Az.Emeğe saygı lütfen en azından o Lv99 yazısını yeşil yapmak bile hiç kolay bişey değil

Pack Dosyası;

Orjinal Metin2 Skill ve İtem Pack;

RaR ŞifreLeri;Turkmmo[Lütfen Kopyala Yapıştır Yapmayın]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
DİĞER KONULARDAN DERLEMEDİR.KİMSE BENİM KONUM DEMESİN BİRÇOK KONUYU BİRLEŞTİRDİM :D SİZE KOLAY GELSİN İYİ FORUMLAR... İYİ OYUNLAR...

Son düzenleme:
tsk ama o dedigin beyaz hava kılıcı fln onlar yok mu ? ondan yollarmısın bana .s

ya arkadşalr nie silik dosyaalr

Güncel Linkler Düzeltildi..!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri