kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Devler Çalışmaya Devam Ediyor

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan uhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 257

uhat

Level 8
TM Üye
Katılım
15 Mar 2009
Konular
631
Mesajlar
3,991
Reaksiyon Skoru
120
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
175
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Polonya`da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren 12 Dev Adam, bu akşam Ayhan Şahenk Spor Salonu`nda antrenman yaptı. A Milli Takım Baş Antrenörü Bogdan Tanjevic yönetimindeki milliler yaklaşık 2 saat süren antrenman gerçekleştirdi. Antrenmana sakatlıkları geçen Kerem Tunçeri ve Ender Arslan da dahil olmak üzere tüm oyuncular katıldı.
Ay Yıldızlıların antrenmanını Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel de izledi.
Antrenman sonrasında geçtiğimiz günlerde baba olan A Milli Takım Yardımcı antrenörü Aziz Bekir, A Milli Takım`a baklava ikram etti.
A Milli Takım kaptanı Hidayet Türkoğlu, Avrupa Şampiyonası`nda daha mücadeleci bir takım olacaklarını ifade ederken “İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Efes Pilsen World Cup`da iyi sonuçlar alamadık ve bu bizleri üzdü. Ancak istekli bir ekibiz. Giderilebilecek ve bizleri daha iyi duruma getirecek süremiz var. Eksiklerimizi giderip Avrupa Şampiyonası`na en hazır durumda gitmek istiyoruz. 7 Eylül`den itibaren daha da mücadeleci bir takım olacağız“ dedi.
Bir haftalık süreyi iyi değerlendirmek istediklerini belirten Engin Atsür yaptığı açıklamada “Önemli olan aldığımız sonuçlar değil. Önümüzdeki günlerde eksiklerimizi giderip Avrupa Şampiyonası`na iyi başlangıç yapmak istiyoruz“ dedi.
Ankara`da oynadıkları Efes Pilsen World Cup 8`de önemli tecrübeler kazandıklarını belirten Sinan Güler ise “Ankara`da istediğimiz sonuçları alamadık. Ancak kaybettiğimiz 2 maçta önemli tecrübeler edindiğimizi düşünüyorum. Hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Çalışmalarımızın önümüzdeki hafta Pazartesi günü oynayacağımız maçta bizleri yukarıya çekeceğini düşünüyorum“ diye konuştu.
 
Teşekkürler ...
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst