HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Resmimizi Alalım ;
Daha Sonra Profilimize Girip Kırmızı Daireler İçine Aldığım Yere Tıklıyoruz.
Başlık Ve Açıklamayı Yazıp Göndere Tıklıyoruz.
Daireler İçine Aldığım Resim Ekle Butonuna Tıklıyoruz.
Gözat Butonuna Tıklayıp Resmimizi Seçtikten Sonra Daireler İçine Aldığım Resim Ekle Butonuna Tıklıyoruz.
Daireler İçine Aldığım Değişiklikleri Kaydet Butonuna Tıklıyoruz.
Daha Sonra Kontrol Paneline Girip Daireler İçine Aldığım Profil Biçimlendirmeye Tıklıyoruz.
Bu Sekmemiz Açık Kalıyor.Yeni Bir Sekme Açıyoruz.Profilimizdeki Albümler Bölümüne Girip Ateş Resmimizi Açıyoruz.Resmin Altında ''Picture URL'' Adresini Kopyalıyoruz.
BU KISMA DİKKAT LÜTFEN !
Eski Sekmemize Yani Profil Biçimlendirmeye Geri Dönüyoruz.Her Kutucukda Arka Plan Resmi Diye Bir Yer Vardır.Her kutucuğa kopyaladığımız Urlu Yapıştırıyoruz.
Daha Sonra Kırmızı Daireler İçine Aldığım Değişiklikleri Kaydet Butonuna Tıklıyoruz.
Profilimize Bakıyoruz
Aman Tanrım Alev Alev :S 
Tamamen Kendi Yapımımdır.
Copriyght ® 2010 backtoback
Halen Yapamayan Varsa Bana Ulaşsın
Daha Sonra Profilimize Girip Kırmızı Daireler İçine Aldığım Yere Tıklıyoruz.
Başlık Ve Açıklamayı Yazıp Göndere Tıklıyoruz.
Daireler İçine Aldığım Resim Ekle Butonuna Tıklıyoruz.
Gözat Butonuna Tıklayıp Resmimizi Seçtikten Sonra Daireler İçine Aldığım Resim Ekle Butonuna Tıklıyoruz.
Daireler İçine Aldığım Değişiklikleri Kaydet Butonuna Tıklıyoruz.
Daha Sonra Kontrol Paneline Girip Daireler İçine Aldığım Profil Biçimlendirmeye Tıklıyoruz.
Bu Sekmemiz Açık Kalıyor.Yeni Bir Sekme Açıyoruz.Profilimizdeki Albümler Bölümüne Girip Ateş Resmimizi Açıyoruz.Resmin Altında ''Picture URL'' Adresini Kopyalıyoruz.
BU KISMA DİKKAT LÜTFEN !
Eski Sekmemize Yani Profil Biçimlendirmeye Geri Dönüyoruz.Her Kutucukda Arka Plan Resmi Diye Bir Yer Vardır.Her kutucuğa kopyaladığımız Urlu Yapıştırıyoruz.
Daha Sonra Kırmızı Daireler İçine Aldığım Değişiklikleri Kaydet Butonuna Tıklıyoruz.
Profilimize Bakıyoruz
Aman Tanrım Alev Alev :S 
Tamamen Kendi Yapımımdır.
Copriyght ® 2010 backtoback
Halen Yapamayan Varsa Bana Ulaşsın

Yöneticim ben verdim bunu.
http://www.turkmmo.com/forum-kullanimi/622943-profiline-arkaplan-resmi-eklemeresimli.html
http://www.turkmmo.com/forum-kullanimi/622943-profiline-arkaplan-resmi-eklemeresimli.html
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)