farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Satıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jumxpet13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Başlıkta görüldüğü üzere eski charımı satıcam. (Takas edicem)

Charın kuruluş tarihi = 10/17/2008 10:28:00 AM

Chardaki değerli itemler (Rare, Ac vs.) = Dragonlord, J-6 Pirate, Bounded Bat Broad Blade, Skyguard Captain Hat, Elite Dragonspear, Battle Crown, Pumpkin Deviant Helmet 10, Great Pumpkin Pet 10, Mercenary Gnome, Golden Blade of Sanctity, Trident of Storms, Sinister PumpKing Blade 10, Dual Primal Dread Saw of Miltonius ve bunlar gibi zor alınan yada pahalı Miltonius itemleride vardır. Ayrıca char 44 slottur eşya taşımakta sıkıntı çekmezsiniz.

Beta Character, Beta Tester, Beta Berserker ve mümkünse DragonslayerHelm (Beta) yada Alpha Pirate olan bir charla takas olur.(Not : DragonSlayerHelm(Beta) yada Alpha Pirate olmak zorunda değil ve lütfen hile ile yapılmış olmasın 40 slotmu diye kontrol edicem oradan anlarım!)

Özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz.

Son düzenleme:
Yazıyor ya orda Beta Character, Beta Tester ve Beta Berserker olan 40 slot(Zaten Beta'nın 40 slotdan aşağı olma ihtimali yok) hilesiz yapılmış bir charla takas olcak. Ve olursa yanında Alpha Pirate ve DragonslayerHelm(Beta)'da süper olur :D

Ne var sadece eski bir char için hem Rare Ac(Hem Rare Hem Ac) item ve en az $20'a alınan DragonLord Shop'uda açık, sadece memberların alabildiği Trident of Storms'da var ve Dual Primal Dread Saw of Miltonius, Pumpkin itemleri en zor alınan kılıç bitirmen lazım ve Membersiz pet(Acli) Daha ne veriyim sadece benim gibi Beta'yı kaçırmamış akıllı birisi istiyorum sadece 2008'de açılmış olcak işte çokmu? O chardaki sadece Dragonlord ve Ac'li itemler 40 Tl civarı ediyor Rare flan saymıyorum!

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri