HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
21 December 2012..
İlk olarak bir gerçek..Bu 2010'da değil 2007'de saptandı ama ülkemize bunun haberi geç yayıldı.Youtube'ta mayalılar bu videoyu yayınladı.Sonda vereceğim.Albert Einstein vs.Bu adamlarında düşünceleri var.Atlantis'in dönüşü..Hidrojenin sonu. vs.Dünyanın maffolucağı düşünülen tarih.Mayalılar tarafından hesaplanmış.Güneş üzerinde ince araştırmalar yapılmış ve dünyadaki bütün elektromanyetik araçların o gün kesintiye uğrıyacağı , ay , Güneş gibi gezegenlerin Dünya ile bir olacağı gibi söylentiler duyulmuştur.Bende bunu TurkMMO halkı için inceliyeceğim.Tabiiki bir tek bunu Allah bilir ama bu bir araştırma dediğim gibi.
Baba Vanga kitabını daha bugün bitirdim.
Ünlü kahini çoğunuz biliyordur TurkMMO halkı.Baba Vanga'ya göre böyle bir senaryo gerçekleşmeyecektir.Baba Vanga'nın bütün kehanetlerinin %80-95 oranı ile tutmuştur.44 ABD başkanının siyah olacağını bilmiştir ve ülkeyi kaosa sürükleyeceğini bilmiştir.Ve kıyamet hakkında iddaaların olacağını ama hiçbirinin doğru olmayıp,3797 yılında kopacağını öne sürmüştür.Ben ve bütün müslümanlar bilir ki "Allah'tan başkası kıyameti bilemez " ama Baba Vanga'ya göre .. 2012,2010,2009 vs.2000'li yıllar erken.Bencede..Çünkü insanlar kendini felakete sürükleyecektir.
cagataye95'in bulduğu bulgular.
Link 1
Link 2
Link 3
Bu araştırmada yanımda olanlar varsa yazsınlar:
-cskn192
-kral193_21
-cagataye95
-Suffer
-
-
-
-
-
17/11/2010 12:45:
13 ay 1 Dünya..:
Bir mayalının günlüğünden
İlk olarak bir gerçek..Bu 2010'da değil 2007'de saptandı ama ülkemize bunun haberi geç yayıldı.Youtube'ta mayalılar bu videoyu yayınladı.Sonda vereceğim.Albert Einstein vs.Bu adamlarında düşünceleri var.Atlantis'in dönüşü..Hidrojenin sonu. vs.Dünyanın maffolucağı düşünülen tarih.Mayalılar tarafından hesaplanmış.Güneş üzerinde ince araştırmalar yapılmış ve dünyadaki bütün elektromanyetik araçların o gün kesintiye uğrıyacağı , ay , Güneş gibi gezegenlerin Dünya ile bir olacağı gibi söylentiler duyulmuştur.Bende bunu TurkMMO halkı için inceliyeceğim.Tabiiki bir tek bunu Allah bilir ama bu bir araştırma dediğim gibi.
Ünlü kahini çoğunuz biliyordur TurkMMO halkı.Baba Vanga'ya göre böyle bir senaryo gerçekleşmeyecektir.Baba Vanga'nın bütün kehanetlerinin %80-95 oranı ile tutmuştur.44 ABD başkanının siyah olacağını bilmiştir ve ülkeyi kaosa sürükleyeceğini bilmiştir.Ve kıyamet hakkında iddaaların olacağını ama hiçbirinin doğru olmayıp,3797 yılında kopacağını öne sürmüştür.Ben ve bütün müslümanlar bilir ki "Allah'tan başkası kıyameti bilemez " ama Baba Vanga'ya göre .. 2012,2010,2009 vs.2000'li yıllar erken.Bencede..Çünkü insanlar kendini felakete sürükleyecektir.
cagataye95'in bulduğu bulgular.
Link 1
Link 2
Link 3
Bu araştırmada yanımda olanlar varsa yazsınlar:
-cskn192
-kral193_21
-cagataye95
-Suffer
-
-
-
-
-
17/11/2010 12:45:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
13 ay 1 Dünya..:
Bir mayalının günlüğünden
Son düzenleme:
Kanka beni eklersen sevinirim
Maya büyük ihtimal yalan da diğer tüm olayların gerçekliği var,zaten 3 olay var
Fotonla Güneş fırtınası olma ihtimali çok yüksek bunu araştıralım 

Kanka beni biliyorsun 6 yılımı bu olaylara verdim
Ben,üniversiteli profesörler ve birçok bilim adamının çıkardığı bir sonuç var
2012'De foton kuşağına girmemiz
Yani o tarihte yok oluş değil altın çağ misali bir olay olacak,boyut atlacağız
Zaten dünya dışı varlıkların çoğu Dünyamıza bu yüzden geliyor
Örneğin Actruslular
Ha bu arada kanka 2012'de büyük bir Güneş fırtınası olabileceği söyleniyor,elektrik sisteminin sonu bu yüzden diyenler var ama foton kuşağına girince elektrik enerjisinin sonu,foton enerjisinin başlangıcı olacak zaten
Benim sabitlerde konularım var fotonla ilgili hemen linkleri vereyim 
Link 1:
Link 2:
Link 3:
Fotonu 3 yıldır araştırıyorum,Dünya dışı varlıkları 6 yıldır,uzayı da kendimi bildim bileli
Yani 3-4 yaşlarındayken bile o konuya yatkın olduğumdan bazı kavramları biliyordum 
Kanka verdiğim 3 linki okumanı tavsiye ederim belki okumuşsundur
Maya büyük ihtimal yalan da diğer tüm olayların gerçekliği var,zaten 3 olay var
Fotonla Güneş fırtınası olma ihtimali çok yüksek bunu araştıralım 

Kanka beni biliyorsun 6 yılımı bu olaylara verdim
Ben,üniversiteli profesörler ve birçok bilim adamının çıkardığı bir sonuç var
2012'De foton kuşağına girmemiz
Yani o tarihte yok oluş değil altın çağ misali bir olay olacak,boyut atlacağız
Zaten dünya dışı varlıkların çoğu Dünyamıza bu yüzden geliyor
Örneğin Actruslular
Ha bu arada kanka 2012'de büyük bir Güneş fırtınası olabileceği söyleniyor,elektrik sisteminin sonu bu yüzden diyenler var ama foton kuşağına girince elektrik enerjisinin sonu,foton enerjisinin başlangıcı olacak zaten
Benim sabitlerde konularım var fotonla ilgili hemen linkleri vereyim 
Link 1:
Link 2:
Link 3:
Fotonu 3 yıldır araştırıyorum,Dünya dışı varlıkları 6 yıldır,uzayı da kendimi bildim bileli
Yani 3-4 yaşlarındayken bile o konuya yatkın olduğumdan bazı kavramları biliyordum 
Kanka verdiğim 3 linki okumanı tavsiye ederim belki okumuşsundur
Flood oldu ama:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)