- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
AVast virüs buldu onceden indirmistm yoktu smdi buldu :S
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Dil paketi yükle çıkıyor nabim ?
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Lİnkİ dÜzeltte Öle anlat!
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sakın Kullanmayın Cunku Ban yiyorsunuz Suresiz bendede oldu yeni charla oynuom teymendi
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
lan oglu m bak bu yaziyi kalşdirmican 1 tmm mi 2 cisi prograsmi indirk ben bunu 1 hafta oncede yaptim ban yedim .. şimdi denedim yine ban yedim ama bu sefer akilli davrandim yedek hesaptan yedim anan hesap duroyo bu da 2 ettimi... 3 cüsü neden milleti kandiriyonuz .. size kim para veriyo bu işi yapmaniz için turkmmoo mu z8games mi bana dogru cevap verin .. bak olm bu yaziyi yayinlama veya şikyet et si..k..m de bile degil ister benim hesabimi kapatin umrumda degil ama facede ben sizin üzerinize iiyi reklam yapcam adam gibi cevaplamazsan bu sorduklarimi... devamı bitmedi ... sende calisiyomu oyundan atmadan ... calişmiyo yalansin bi kere .. niye milleti kandiriyonuz bak senin nick inide aldim yemin ediyom face satarim site kapanir haberiniz olsun .. olm yedek hesaptan ban yedim ... 3 kere disconnect 4. üde you can not acsesss test server bu yazi ne demek ... niye milleti kandiriyonuz bana onu söyleyin ? olm bak bu sorulari cevaplicaniz ve bu yaziyi silmiceniz herkes okusun bak faceden siteyi kapattiririm haberiniz olsun .. ben şikayetçiyim arkadaş
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)