Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Hesap ve item Güvenliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoStop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar

Son zamanlarda cok sık sikayet gelen bir konu hakkında acıklamadır lutfen dikkate alınız..

*** Oyunda itemlerinizi herhangi bir sebebten oturu tanıdıgınız yada tanımadıgınız birine emanet ederken defalarca dusununuz. efekt bassın diye verdim yada gemimi boyaması icin verdim geri vermiyor gibi benzeri sikayetleriniz icin bizden destek alamayacaksınız. Su adam hırsızdır, bu adam itemimi aldı vermedi gibi sikayetlerinizle ilgilenilmeyecek. İtemlerinizin guvenliginden siz sorumlusunuz.

*** Akıbetini bilmediginiz hesaplarınız icin sifre iadesi soz konusu degildir. Hesabım calınmıs olabilir, sifrem degişmiş bildirimlerine destek vermiyoruz.

*** Kesinlikle oyun sifrenizi cok yakın arkadasınız bile olsa bir baskasına vermeyiniz. Olumsuz bir durumla karsılastıgınızda hesabım calındı sikayetleriniz icin destek goremeyeceksiniz.

- efekt basacaktı itemi aldı vermiyor
-10 m borc verdim 3 ay oldu hala vermedi geri.
-Ben ona su lvl hesabımı vermiştim oda bana su lvl hesabını verecekti vermedi
-adamımı kasın diye sifremi vermiştim sifremi degişmiş? / itemimi almıs
-hesabımı arkadasıma emanet etmiştim oda hile acmıs banlamıssınız ne olur hesabımı acın.
-Abi vallahi küfürü ben etmedim aynı cafedeki arkadasım oyun acıkken girmis etmis
-Arkadasım kendi hesabıyla kufretmiş, banlanınca benim hesabımla girmiş bende banlanmısım, ben masumum.
-3 ay once bana kullanmadıgı hesabını hediye etmisti bende kastım xx lvl yaptım, güvenip maili degişmemiştim simdi adam hesabı geri aldı. yardım pls

vb. örneklendirilen konular tamamen sizin sorumlulugunuzdadır. Kesinlikle bizden destek alamayacaksınız. Oyunuzunu halka acık yerde acık bırakmayın, Kimseyle ne sifrenizi nede itemlerinizi paylasmayın. Muhatabınıza guvenmek yada guvenmemek bizim degil sizin bileciginiz bir iştir ve sonucları sadece sizleri baglar. Bu nedenle hacklenmişim, sifrem degiştirilmis, hesabıma giremiyorum, kuzenim yuzunden banlanmısım, itemlerim kayıp gibi destek taleplerinize cevap verilmeyecektir.

*** Gercek para ile item satısı, hesap satısı gibi durumlar GİS ihlalidir ilgili tum hesaplar kapatılır. Chatte yada baska sohbet odalarında eglence amaclı bile olsa reklam ve satıs anlamında sozcukler kanıt muhteviyatı olarak degerlendirilebilir oldugundan asla yazılmamalıdır.

Bizler pc basında kim var bilemeyiz. Unutmayınız her oyuncu hesabının guvenliginden sadece kendisi sorumludur. Tebliğ edildi....

quoteS.png
Quoted

***** Kural 8. Hesap ve item Güvenliği *****

Her oyuncu hesap bilgilerini gizli tutmakla yükümlüdür. Bu bilgiyi diğer oyunculara vermeniz yasaktır. Bilgilerini paylaşan oyuncular doğacak zararlardan sonucunda herhangi bir destek/hak talep edemezler. Airrivals takımı hiçbir zaman hiçbir surette sizden hesap bilginizi yada şifrenizi istemez.

Airrivals oyununun tüm hakları Gameforge şirketine aittir. Oyun içerisindeki tüm gelir modelleri ve gelir haklarıda aynı sekilde firmaya aittir. Ticari faaliyet kapsamına ve hacmine sahip tüm item/oyun parası /hesap satısı işlemlerinde yapılan tüm satıslar, lisans ihlali kapsamına girmektedir.

8.a) Hesap çalan kişinin tüm hesapları süresiz kapatılır. Calinan itemler kapatilan hesaplarda kalir, oyun yonetimi tarafindan iade söz konusu degildir.
8.b) Oyun dışı değerler karşılığında hesap, item ve spi, vs. satışı/alışı veya oyun içi değerler karşılığında hesap satışı/alışı : Tum hesaplar süresiz kapatilir.
8.c) Her 2 durumdada taraflara hesap ve item iadesi sözkonusu degildir. Kullanıcı hesabının güvenliginden kendisi sorumludur. Bir hesabın devredilmesi dısında hic bir bedel karsılıgı satısı yapılamaz. Adı gecen hesaplar kapatılır
8.d)Banlanan bir hesaptaki itemler, asla baska bir hesaba aktarılamaz, iade edilmez.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri