Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

xxxFaTihxx

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan noloppi12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

noloppi12

Level 3
TM Üye
Konular
48
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

:mad::mad::mad::mad:charım:xxxFaTihxx gene banlanmıs ben ztn 17 gün chaarımın acılmasını bekledim yettide arttı bile charım acıldıgından beri ne ezik vs seyler fln demedim bana ss mi gösterin kafanızza göre banmı atısunuz anlamıorum 3 günlük ban yemisim önceki ban tecrübemi syarsam bu banın 6 güne cıkacanı umuyorum ben hic bise demedim ztn cezamı cektim banımın acılmasını taleep ediyorum eger bisede yaptıysam banımı kaldırın bayramdan sonra aynı banı atabilirisniz ben ygs ye hazırlanıom arada bvir girebiliorum tatilim var ztn ondada ban attınız bi kusurum oldunu sanmıorum hatta bana cok hakaret eden oldu ama banlanacam die sesimi bile cıkarmadım lütfen banımı acın bımıs vaziyetteyim bana ss mi gösterim bakalım neden yemisim ama simdi acın lütfen bayram bitsin cezamı cekerim tatilimi zehir etmeyn lütfen 15 günlük ban yedim 17 gün bekledim cezamı cektim akıllandım bi daha nie küfür edeyim cok saçma bana ss mi gösterin lütfen :ka24::ka24::ka24:

Son düzenleme:
unthinking bi bak su ss ye ispatla bana

xxxFATiHxx - merkür - hakaret - 3 gün ban

fatih.png

:d adı üstünde ezikilk yapmayın demisim onlara direk eziksiniz diye bi ithamda bulunmadım

şimdi burda bi hakaret yok mu diyorsun :)

ss ye iyice bi bak hatta diyen kişi sensin hangi anlamda söyledin onuda bi kontrol et :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri