- Konular
- 620
- Online süresi
- 2533s
- Reaksiyon Skoru
- 91
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 190
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 20 Gün
- MmoLira
- -79
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Bu panda çok başka...
Oyun Çıkış Tarihi: 27/06/08
I Love Kung Fuuuuuuuuu!!!!!
Acaba Po bu acımasız düşmanın karşısında durup, seçilmiş kişi olmayı başarabilecek midir? Filmden sonra bunun cevabını Kung Fu Panda' nın oyununda da arayacağız...
Herşey çok sevimli çok hoş da, bu oyunun +7' ye hitab ettiğini düşünürsek ( gerçi 4 yaşındaki yeğenim gayet güzel combo'lu mombo'lu oynuyor bu oyunu ), kontroller biraz zor olmamış mı ? Tamam, oyunun konsol versiyonlarında böyle bir problem yok ama, hani keşke PC için de biraz daha çalışsaydık değil mi Beenox ? Ama olsun, biraz uğraştıktan ya da gamepad kullandıktan sonra çözülmeyecek gibi de değil. WASD + mouse kombinesinin yanı sıra, klavyenin sağ bölümünde bulunan tuşlar, oyundaki combo'ları kullanmamıza olanak sağlıyor, tabii bu durumda bir süre elinizi mouse' dan çekmek durumunda kalıyorsunuz. Ben o tuşları benimle kombine kullansın diye yeğenimle oynamıştım. Başta birbirimize uyum sağlamakta zorlandık, ama bir süre sonra Po' yu bir nevi Bruce Lee haline getirdik
Oyun sırasında ufaklıkların da pek zorlanmadan üstesinden gelebileceği çeşitli görevler var, her bölüm sonunda ise bitirdiğimiz bölümün patronu ( tabiri caizse bölüm canavarı da diyebiliriz
Oldukça eğlenceli, komik ve keyifli bir oyun Kung Fu Panda. Kafanızı boşaltabileceğiniz, karşısında eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz, hatta varsa çocuğunuz, yeğeniniz ya da küçük kardeşinizle birlikte zaman geçirebileceğiniz bir oyun. Kasım ayı bilgisayar başından kalkmamaya niyeti olanlara tavsiye, evde bilgisayarınızda oyun oynamak üzere sizden izin isteyen bir ufaklıkla birlikte yaşıyorsanız, hazır vakit varken boş zamanı değerlendirin. Hem beraber eğlenirsiniz, hemde Kasım ayı gelip çattığında " olmaz şimdi ben oynuyorum " derken içiniz rahat olur