Merhaba Arkadaşlar;
Biliyorsunuzki Yasaklı Sitelere Bir Çok Arkadaşımız Giremiyor Örneğin Youtube Gibi Bende Dns'yi Değiştirmeye Karar Verdim.Bir Çok Arkadaşımız Dns'ye 4.2.2.4Yazıyor.Bazen Bu Yöntem İşe Yaramıyor.Bende Şöyle Bir Yöntem Geliştirdim.Dns Yerindeki Üst Yere 4.2.2.1 Alt Yerine İse 4.2.2.2 Yazıyoruz.
1.Öncelikle Ağ Bağlantılarıma Sağ Tıklıyoruz.
2.Sağ Tıkladıktan Sonra Özellikler Diyoruz.
3.Yerel Ağ Bağlantısı'na da Sağ Tıklayıp Özellikler Dedikten Sonra Önümüze Bir Sayfa Çıkıyor.
4.İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP)'a Tıklayıp Özellikler Diyoruz.
5.En Altta 2 Tane Şık Çıkacak Altaki Şıkı İşaretliyoruz ve Dns'yi Aktif Hale Getiriyoruz.
6.Dns'yi Aktif Hale Getirdikten Sonra Yukarıda Söylediklerimi Tek Tek Yaparak Yasaklı Sitelere Kolayca Girebiliyorsunuz.
7.En Son İşlem Bittikten Sonrada Tamama Basıyoruz.
2.Resimimiz
3.Resimimiz
4.Resimimiz
5.Resimimiz
6.Resimimiz
7.Resimimiz
8.Resimimiz
9.Resimimiz
+Repleri Unutmayalım.Emeğe Saygı.Saygılarımala XxXTruvaXxX
Biliyorsunuzki Yasaklı Sitelere Bir Çok Arkadaşımız Giremiyor Örneğin Youtube Gibi Bende Dns'yi Değiştirmeye Karar Verdim.Bir Çok Arkadaşımız Dns'ye 4.2.2.4Yazıyor.Bazen Bu Yöntem İşe Yaramıyor.Bende Şöyle Bir Yöntem Geliştirdim.Dns Yerindeki Üst Yere 4.2.2.1 Alt Yerine İse 4.2.2.2 Yazıyoruz.
1.Öncelikle Ağ Bağlantılarıma Sağ Tıklıyoruz.
2.Sağ Tıkladıktan Sonra Özellikler Diyoruz.
3.Yerel Ağ Bağlantısı'na da Sağ Tıklayıp Özellikler Dedikten Sonra Önümüze Bir Sayfa Çıkıyor.
4.İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP)'a Tıklayıp Özellikler Diyoruz.
5.En Altta 2 Tane Şık Çıkacak Altaki Şıkı İşaretliyoruz ve Dns'yi Aktif Hale Getiriyoruz.
6.Dns'yi Aktif Hale Getirdikten Sonra Yukarıda Söylediklerimi Tek Tek Yaparak Yasaklı Sitelere Kolayca Girebiliyorsunuz.
7.En Son İşlem Bittikten Sonrada Tamama Basıyoruz.
Resimlerimiz
1.Resimimiz
2.Resimimiz
3.Resimimiz
4.Resimimiz
5.Resimimiz
6.Resimimiz
7.Resimimiz
8.Resimimiz
9.Resimimiz
+Repleri Unutmayalım.Emeğe Saygı.Saygılarımala XxXTruvaXxX
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)