HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
aynı hata bende de var. arada kafasına gore duzeliyor oyundan cıkıp giriyosun tekrar oluyor. falan filan. ama arasıra da olsa oynamak istiyorsanız modemi resetleyin beyler. HACK bulması pc nize atılan her hangi bir keylogger dosyası olabilir. modem res. lemekde yarar var ^^
beyler ben bari olaya açıklık getireyim metin2ye sağa tıklayın özellikler deyin hedef bul orada metin2cillent.bin diye bi klasör var o klasörün adını metin2 cillent.exe yapın enterleyin sonra üstte araçlar deyin klasör seçenekleri deyin görünüme tıklayın bilinen dosya türleri için uzantıları gizle kutucuğundaki ticki kaldırın uygula deyin sonra adını değiştirdiğiniz metin2cillent.exe klasörü ekran haline gelmiş olcak ona 2 kere tıklayın oyuna girin ben böyle çözdüm hemde torrentsiz giriyorum 

ya bende Oyun Çalışıyrda. balık hilesine girince o hatayı veriyor. Sonra o oyunuda kapatıyo hileyide. Yardım PLeeeas.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)