HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Selam Arkadaşlar..
Şimdi Buraya Açtığım Konudaki Programı Daha Önce Biri Paylaştımı Bilmiyorum .s Eğer Paylaşıldıysa Özür Dilerimm..Neyse Gelelim Esas İşimize;
Evet Arkadaşlar..Örneğin Facebook'ta Geziyorsunuz.Bir Video Gördünüz Diyelim Çok Komiğinize Gitti.Ben Bunu Bilgisiyarıma İndiriyim Diyorsunuz.Ancak İndirme Linki Yok Dimi
Ama Dert Etmeyin..!Yapmanız Gereken,İlk Önce Aşağıdaki Linkten İnternet Dowload Manager Adlı Programı İndiriyorsunuz..!
Programımız İndikten Sonra..
İnternet Explorer'i Açıyoruz.Sonra Bir Video Açıyoruz.Mouse'yi Video'nun Üstüne Getiriyoruz..Sağ Üst Köşesinde Bu Video'yu İndir Yazıyor.Direk Tıklayıp İndiriyorsunuz:ka19:
Aynı Bilgi Müzikler İçinde Geçerlidir..!
Emeğe Saygı +Rep Lütfen..!
Not:Neden Resim Koymadın Derseniz..Print Screen Tuşum Bozuk
İyi Günler..İyi Forumlar
Şimdi Buraya Açtığım Konudaki Programı Daha Önce Biri Paylaştımı Bilmiyorum .s Eğer Paylaşıldıysa Özür Dilerimm..Neyse Gelelim Esas İşimize;
Evet Arkadaşlar..Örneğin Facebook'ta Geziyorsunuz.Bir Video Gördünüz Diyelim Çok Komiğinize Gitti.Ben Bunu Bilgisiyarıma İndiriyim Diyorsunuz.Ancak İndirme Linki Yok Dimi

Ama Dert Etmeyin..!Yapmanız Gereken,İlk Önce Aşağıdaki Linkten İnternet Dowload Manager Adlı Programı İndiriyorsunuz..!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Programımız İndikten Sonra..
İnternet Explorer'i Açıyoruz.Sonra Bir Video Açıyoruz.Mouse'yi Video'nun Üstüne Getiriyoruz..Sağ Üst Köşesinde Bu Video'yu İndir Yazıyor.Direk Tıklayıp İndiriyorsunuz:ka19:
Aynı Bilgi Müzikler İçinde Geçerlidir..!
Emeğe Saygı +Rep Lütfen..!
Not:Neden Resim Koymadın Derseniz..Print Screen Tuşum Bozuk

İyi Günler..İyi Forumlar

yA Kusura bakma ben bulamadım nereye açıcağımı.sen taşı olması gereken yere
yA Kusura bakma ben bulamadım nereye açıcağımı.sen taşı olması gereken yere
ben bu bölümde yetkili değilim
O Zaman Yetkililerden Özür Dilerim.Konuyu Nereye Açıcağımı Bulamadım .s Lütfen Yetkili Arkadaşlar Dogru Yere Taşırsa Sevinirim