mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Dolunay düşürmenin taktiyi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gazmanoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

eet arkadaşlar uzun süredir buralarda yhoktum işte geri döndüm bilgisayar tamirdeydi eet arkadaşlar gelelim taktiyimze ama bu taktiyi sabas başlarsanız daha ii olur

arkadaşlar şimdi dolunay düşürmek için uzun bi zmn ımıza ihiyaç var
arkadaşlar şu anda elimzide 15 lv ve 50 lv e kdr bi çar olması lzm
bu çarla ilk önce başlıyoruz şimdi telefonunuz varsa yada bir kronometre aracınız hemen saat tutun 1 saat içinde en az 100 tane yapabni okçu kesmeniz lazım 1 saaatte 100 okçu kestik şimdi sonra 1 saat daha 100 tane kesiyoruz
sonra 1-2 saat ara veriyoruz
ister bilgisayarda takılın bu saat içerisinde ister başka bişile önemli diil:m08:
evet 1-2 saat oyalandık şimdi
tekrar
metin2 ye dönüyoruz
bu sefer
daha dinamik olmamız lazım ama 1 saat içinde 250 tane kesiyruz sonra bilgisayarı kapatıyoruz önemli bi işimiz yoksa tabi saat şöle 8:30 veya 9:00 sıraları açıyoruz bu sefer rahatca 50 tane daha kesmeden süper bir dolunay kılcı düşücektir

BİRAZ ZAHMETLİ AMA DEYER DİYORUM BEN BU TAKTİKLE ŞU ANDA TOPLAM 5 TANE DOLUNAYIM VAR BİR SÜRÜ DÜŞTÜ HEPSİNİ SATTIM VE 15 M OLDU SİZDE
BU TAKTİYİ UYGULARSANIZ KARLI ÇIKARSINIZ DİOYRUM:l04::l04::l04:
:l04::l04::l04::l04:

denedim çalışıo yan chra açtım envanteri full doluayla doldu nasıl derseniz biz 2 karşdeiz 2 mzinde çarı var evdede 2 tane bilgisayar var bi bilgisayardan o bi bilgisayardan bn yapıom günde 2 dolu kazanıoz YuPPPppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiİİİİİİİii

Çhok SaOl Allh Razı OlSun

500 mü 500 olsa daha iyi kardeş ama uğraştım ve başardım baktım ki dolunay kılıcı +0 fırından çıkmış ekmeğe benziyordu :D ve ortalaması kaç sizce 28 becerisi 6 süper bi savaşcı dolusu :DD hadi iyi akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri