noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mount&Blade-Warband [Dev Rehber]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

deme

Level 6
TM Üye
Konular
295
Online süresi
2m 51s
Reaksiyon Skoru
94
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
156
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evlilik:

Bizim en çok merak ettiğimiz ve hakkında az bilgimiz ve en çok sorumuzun olduğu kısımdır.
Soru1: Ya şu kalelerdeki leydiler 40 yaşından başlıyor. Biz nereden bulacağız 20 lik kızları ?
Cevap1: lordlar barış zamanlarında kalelerinde ya da şehirlerinde ziyafet verirler. Oralara kızkardeşlerinide götürürler. Biz oradaki kızları beğenip seçeriz.
Soru2: peki ziyafetlerin nerede verileceğini biz nerede bilelim ?
Cevap2: hanlarda rastlayacağımız şairlere sorarak bulabiliriz.
Soru3: kızı seçtik peki onunla nasıl bulaşacağız?
Cevap3: lord veya leydinin yerini öğrenme
o ülkenin lorduna "birisinin yerini bilmek istiyorum" de ve leydi-lord vb şahsyetleri sor. o sana konumu verecektir. eğer bilmiyorum derse lord savşta yenilmiştir fakat kaçmayı başarmıştır ve spawn olmamıştır. 2-3 gün içinde spawn olur..

sana şehri-kaleyi söyledi ve sen bulamıyorsun Q ya bas ve oradan mekanlardan kale-şehir i seç ve haritada göstere tıkla.

dipnot. ziyafet dışında leydi ile görüşemezsin.
istisna- eğer abi-baba izin verdiyse görüşebilirsin
istisna 2-eğer ziyafette "ben sizin en büyük hayranınızım" dersen ve kızda memnun olursa onun bulunduğu şehir-kale ye gidip bir nedime ile görüşe tıkla. baba görüşmeye izin vermişse direkt girersin. fakat izin koparamamış bideüstüne fırça yemiş isen şansına bağlıdır.

Şansı Etkileyen faktörler

1- uzun zaman görüşmemiş olman- azda olsa etki yapar.
2-leydiden mektup allman ve üstteki devam a basman.(bir bug gibi birşey iki tane devam var alttaki kabul etmemek oluyor) 100 de yüz
3-onur-çok çok çok az arttırır.
Soru4: kızı nasıl etkileyebilirim?
Cevap4: ona şairlerden okuyacağın şiirle etkileyebilirsin.(şiirler 3. Bölümde verilecektir=
Soru5: kız beni sevdi fakat lord izin vermiyor nasıl evlenebilirim?
Cevap5: kızın yanıa gidip seninle bir geleceğim olabilirmi deyip onun seninle kaçmasını sağlayabilirsin.
Soru6: kız kaçmaya yanaşmıyor. Ne yapabilirim?
Cevap6: lordla aranı iyileştir. Başka yapacağın birşey yok.
Soru7: lordla aram iyi ve evliliğe izin verdi. Şimdi ne olacak?
Cevap7: düğün tarihini bekleyeceksin. Biraz uzun.

Evlendikten Sonra:

Evlendikten sonra ziyafet verebilirsin. Veya ülkedeki itibarınızı yükseltmeye çalışabilirsiniz.
Soru8: ziyafet nasıl verebilirim?
Cevap8:karıcığına gidip hayatım ziyafet verelimmi de oda sana kilerdeki yiyecek durumunu söyleyeektir. Sen de şehirden yiyecek içki vb şeyleq alırsın sonra davetiyeleri yolla dersin ve ziyafet verilmiş olur.
Soru9: kuma alabilirmiyim?
Cevap:hayır.

Devlet Kurma:

Devlet kurman için önce idare puanı kazanman gerekir. Nam ve onura baktığın yoldanbakabilirsin. (idare puanı olmadanda kurabilirsin ama hiçbir lord senin krallığına geçmez. Seni adam yerine koymaz.)
Soru10: idare puanını nasıl kazanabilirim?
Cevap10: Bunu 2 yoldan kazanabilirsin. 1. Yol yaverlerine benim kalradya tahtıma talip olduğunu duydunmu dersin...2. yol krallığını kurarsın ve bakanına gidip elçi göndermek istiyorum dersin. UYARI: Elçilerimiz yoldaşlarımızdandır. Yoldaşın olmadan elçi gönderemezsin. Ayrıca elçinin ikna yeteneğinin yüksek olması senin yararınadır.
Soru11:peki ben elçim ile ne mesajı gönderebilirim?
Cevap11:krallıklara barış teklifi, ateşkes; savaş ilanı; ve hediyelerle seni tanıması için mesaj gönderebilirsin. Eğer sen onlara hiç yoktan savaş ilan edersen bu yoldaşlarının ve halkının sana güvenini sarsabilir.
Eğer krallara barış ateşkes teklif edip onlarda kabul ederse idare puanı kazanırsın.ç eğer onlar sana gönderirse gene idare puanı kazanırsın; onlara hediye gönderir ve kral sana xxx kalesi\şehri lordu yyy diye bahsederse gene idare puanı kazanırsın.
Soru12:peki bakanımızın yerini veya karımızın yerini(bulunduğu şehir\kaleyi) değiştirebilirmiyiz?yani bakn ve karımız radoghir kalesinde biz onları sargoth şehrine gönderebilirmiyiz?
Cevap12:/cevabı bilmiyorum ama araştırmaktayım/

Kadın karakter:

Görüşüme göre kadın karakterler oyuna pasif olarak sokulmuş. Oyuna ilk başladığınızda herhanngi bir krala /ki başlangıçta babaya “asil“ demediyseniz başka/“kılıcımı size önermeye geldim“ derseniz, size toprak vermeyeceğini belirtir. /Siz oradaki konuşmalara basarsanız bu konuda daha ayrıntılı bilginiz olur./ En altta “olsun buna rağmen ...“ yazan yere tıkıldarsanız komutan olursunuz. Ziyafetlere gidip lordlara “ailenizde kalıcı bir birleşme ile kalmam neyi gerektirirdi “sorusunu sorduğunuzda “bana evlenmemi teklif ediyorsunuz“ diye cevap verecektir/eğer genç ve bekarsa(gidip 60 yaşındaki adama denmez heralde :D)/ sizde ona karşılık “evet“ derseniz teklifi etmiş olursunuz. Artık evet ya da hayır ona kalmış.

Krallık Kurma(Geniş Olarak):

Kale ele geçireceksiniz eyvallah yaptınız lordunuz var, evlisiniz , otoriteniz var. Bitti mi bitmedi. Siz sonradan kral olduğunuz için diğer krallar sizi pek takmayacaktır ve canınızı yakmak için epey can atacaklardır. Eğer sizin kalleş bir lordunuz varsa /ki olacaktır oyun bu boş boş oturulmaz demi / düşman kralla iş birliği yapar. Eğer bunu farkettiyseniz bakanınıza gidip “bir lord hakkında soruşturma yapmak istiyorum“ deyip o lordun malını mülkünü alıp kapı dışarı atarsınız. Fakat lord masumsa ve tamamen size bağlıysa diğer lordların size olan bakışı değişecektir.
Tamam burası da bize düşman kral olmasını istemiyoruz diyorsanız bol bol elçi yollamanız lazım ve savaşlarda fazla can yakmanız lazım ki düşman sizden korksun. Eğer bunu yaptıysanız “Kalradyanın kaderi avucunuzun içinde olacaktır /fazla sıkmayın lordlar isyan eder /

Sağol, başarılı bir oyundu :D

oyun -du nasıl oluyo oyun kapandımı !

Eyw :) ben kendi yontemimle bitirdm ama seninki de fena degil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri