HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Evet arkadaşlar Longjunun [5imt2,91imt2,goodmt2] sadece bu bölümlerinde olur...Neyse anlatıyorum.
1.Adım: Metin2 TR nin yüklü olması gerekiyor.Eğer yüklü değilse metin2.org dan indirebilirsiniz Eğer yüklüyse silin baştan yükleyin ama sakın patch attırmayın yükleyin bırakın öyle kalsın masaüstüne simgesi gelince dokunmayın hiçbirşeye...
2.Adım: C:\programfiles\Metin2 Turkey i açıyoruz ve şimdi indirdiğimiz LONGJU_TURKISH adlı rar ın içinde Longju Türkçe Yama yazıyor onun içindeki dosyaların hepsini Metin2 Turkey in içine atıyoruz...
3. Adım: 3. ve son adım olarak Metin2 Turkey in içine attığımız metin2ippatcher i açıyoruz ve orada hangi oyunu oynuyorsanız onu seçiceksiniz [5imt2,91imt2,goodmt2] hemen işaretlemeniz lazım yoksa olmaz en son olarak sadece ALESTA serverına gireceksiniz...
Resimli Anlatım! :
Link :
Rar Şifresi :
ALINTI
1.Adım: Metin2 TR nin yüklü olması gerekiyor.Eğer yüklü değilse metin2.org dan indirebilirsiniz Eğer yüklüyse silin baştan yükleyin ama sakın patch attırmayın yükleyin bırakın öyle kalsın masaüstüne simgesi gelince dokunmayın hiçbirşeye...
2.Adım: C:\programfiles\Metin2 Turkey i açıyoruz ve şimdi indirdiğimiz LONGJU_TURKISH adlı rar ın içinde Longju Türkçe Yama yazıyor onun içindeki dosyaların hepsini Metin2 Turkey in içine atıyoruz...
3. Adım: 3. ve son adım olarak Metin2 Turkey in içine attığımız metin2ippatcher i açıyoruz ve orada hangi oyunu oynuyorsanız onu seçiceksiniz [5imt2,91imt2,goodmt2] hemen işaretlemeniz lazım yoksa olmaz en son olarak sadece ALESTA serverına gireceksiniz...
Resimli Anlatım! :
Link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Rar Şifresi :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ALINTI
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)