Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Bakkal'dan Bedavaya Ürün Almak :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Turkeykero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 794

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar size bişeyler anlatacağım :D Özellikle Komik bi durum. 6 ay kadar önce bi ara Tasarruf Yapmaya karar vermiştim ( Bu kararımdan vazgeçtim :)) . Size naptığımıda söyliyeyim. Yanlış hatırlamıyosam 6 Kere Bakkala Gittim. Her Gidişimde Tasarruf Olsun diye Yanıma 1oo TL Alıyordum (Bakkalcının tepkisini bildiğim için :m08:). Her gidişimde Bu parayı bozdurunca verirsin parayı diyordu bakkalcı :D . Yan, 100 TL Cebimde kalıyor bende beleşten alış-veriş yapıyordum :) . Tam 6 TL 50 Kr. Borçlandım . Tasarruf Politikasına son verince borçları çatır çatır ödedim :m08: Sizde deneyebilirsiniz. (Bozuk Para olarak 100 Tl Götürmemeniz Lazım. Mesela iki 50 götürürseniz bi 50'yi fazla veriyon diye bırakır öbürünü bozar bizim şaka suya düşer. Tek Kağıt Para olarak 1oo Tl Götürmeniz Lazım. Ayrıca sadece 100 tl ile yapılmaz. 50 tl'lik banknotlarlada yapılabilir. Ama Tercihiniz 1oo Tl olsun :m08:)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri