C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ChokTehLiKe Soyuldu...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wielwolff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İnşallah şu nestherin çarı soyulur inşallah

ardamısın nesin sende çok simardin ha bebe sen ne atlıyosn herşeye . Emremisin nesin sanane lan istedğim yorumu yaparım büyüdünzde artislikmi yapıyosunuz millete devam edersen et carın soyulmuş ya oh cok sevindim

ausführen.;2492203' Alıntı:
ardamısın nesin sende çok simardin ha bebe sen ne atlıyosn herşeye . Emremisin nesin sanane lan istedğim yorumu yaparım büyüdünzde artislikmi yapıyosunuz millete devam edersen et carın soyulmuş ya oh cok sevindim

Nester Hoop Orda Dur bakalım. OnLara Laf Atma.senin Çarın Soyulsa OnLar Sana Elinden Geldikçe Yardım Etmeye Çalısacak insnLardır.Ama Senin Yaptıgın Çok Ayıp.Sana Hiç Yakıstıramdm. Kendmden Biliyorum.Soyuldugum Zaman Nerden Tutupda benim çarı düzeltsek Diye ugrastılar.OnLar Benim ÖZ kardesim olmasalarda öz kardesimden ayırt etmiyorum.Çünkü Biz KARDESLIK Kelimesini sadece laf olarak söylemiyoruz.

Ben Açık Konuşayım Seni Sevmiyordum Reelde başarılar geçmiş olsun Mendy

ausführen.;2386815' Alıntı:
Allahın adaleti işte hergün beddua ediyodum , İşte böyle olursun real'dede basına gelmeyen kalmasın ihş. Soyanada çok tşk. Tanıdıgım biriyse gidip elinden öpcem.

Aynen :ka19:

Ama ArkadaşLar İtiraf Ediyorum Ben ÇaLdım Hade Verin Editleri :m08::m08::m08::m08:

Geçmis Olsun Krds

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri