kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ukiçde Ersan Heyecanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 297

uhat

Level 8
TM Üye
Konular
631
Reaksiyon Skoru
120
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
175
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hırvatistan`ın dikkat çeken isimlerinden Roko-Leni Ukic, Polonya`da gerçekleşecek Avrupa Şampiyonası`nda da takımın önemli kozları arasında yer alıyor.
İzmir`de 22-26 Ağustos 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilen Efes Pilsen World Cup 6`da şampiyonluğa ulaşan Hırvatistan`ın kadrosunda da yer alan Ukic, bir kez daha Efes Pilsen World Cup 8′te Türk seyircisinin karşısına çıkacak. Gelecek sezon formasını giyeceği Milwaukee Bucks`da milli oyuncumuz Ersan İlyasova ile birlikte mücadele edecek olan Hırvat oyuncu ile Ersan İlyasova Amerika öncesinde Ankara`da bir araya geldi.
Hırvatistan ile bir kez daha Efes Pilsen World Cup 8`de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen genç oyuncu, Avrupa Şampiyonası`ndan da madalya ile dönmenin hesaplarını yapıyor.
1.95 boyundaki guard ile basketbol kariyeri, gelecek sezon formasını giyeceği Milwaukee Bucks ve Hırvatistan`ın hedeflerini konuştuk.
Hırvat basketbolunun yetiştirdiği en önemli oyunculardan birisin. Avrupa`da Barcelona ve Lottomatica Roma`da oynadın. NBA`de 2. seneni geçireceksin. Kariyerinde bundan sonraki hedeflerin neler olacak?
Her yıl kendimi daha da geliştirerek bir adım ileriye gitmek istiyorum. Yaptığım her şey kendim ve takımım için. Kazanabildiğimiz kadar maç kazanmak istiyoruz. Önümüzdeki sene Milwaukee Bucks`da oynayacağım ve oldukça genç bir takım olacağız. Çok fazla potansiyelimiz olduğuna inanıyorum. Yeni takımımda daha fazla süre alarak takıma yararlı olmak istiyorum.
Geçen sezon Toronto Raptors`da oynadın. Bu sene Milwaukee Bucks`a takas edildin. Milwaukee ile bu sezon anlaşan Ersan İlyasova ile birlikte oynayacaksın. Yeni takımın için neler söyleyeceksin?
Bence doğru tercihler yapılarak oldukça genç bir takım oluşturulmuş durumda. Ersan İlyasova takım ortalamasına göre diğer oyunculardan daha uzun olan tek oyuncu. Takımdaki diğer oyuncular da çok genç. Bu yüzden çok fazla potansiyelimiz olduğunu düşünüyorum. Çok iyi bir antrenöre sahibiz. Geçen sene neredeyse play-off oynayacaklardı ama takımda çok önemli sakatlıklar yaşandı. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, play-off`lara kalmak için çok savaşacağız.
Ersan İlyasova ile birlikte yeni sezonda oynayacaksınız? Ersan hakkında neler düşünüyorsun?
Ersan İlyasova muhteşem bir sezon geçirdi. İspanya Ligi gibi önemli bir ligde çok iyi işler yaptı. Zaten İspanya`da şampiyon oldular. Bence pozisyonunda Avrupa`nın en önemli oyuncularından birisi. Milwaukee Bucks`da oynayacak olmamı biraz da kendi açımdan şans olarak görüyorum. Daha fazla süre alarak takıma daha çok yarar sağlayacağıma inanıyorum. Ersan`la birlikte takımın tekrar play-off`lara girmesi ve daha iyi noktalara gelmesi için çabalayacağız.
Hırvatistan`ın en önemli kozları arasındasın. Takımınızın Avrupa Şampiyonası`ndaki hedefleri neler?
Amacımız geçen şampiyonalara göre daha üst bir seviyede bitirmek. Son 2 şampiyonada çeyrek finale kadar yükselebilmiştik. Bu sene için daha üst, iyi bir seviyede bitirmek istiyoruz. Finallere kalıp madalya için savaşmayı istiyoruz. Madalya almak için ne yapmamız gerekiyorsa bunu gerçekleştirmek için elimizden gelenin en iyisini göstereceğiz.
Türk basketbolu ve Türk Milli Takımı hakkında neler düşünüyorsun?
Bence Türk Milli Takımı çok iyi bir ekip. Hidayet Türkoğlu, Avrupa`nın en iyi oyuncularından birisi ve bence Avrupa Şampiyonası`ndaki en önemli oyunculardan biri. NBA`de çok başarılı bir sezon geçirdi ve play-off`larda dikkat çeken isimlerden bir tanesiydi. Çok genç bir takıma sahipsiniz ve bütün oyuncular çok iyi oynuyorlar. Ersan İlyasova Barcelona`da çok iyi bir sene geçirdi ve onun da çok büyük bir potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Kendisi ile aynı takımda mücadele edeceğiz ki bu da beni heyecanlandırıyor. Bence Türkiye favoriler arasında ve şampiyon olmaya çok yakın. Finallere kadar gelip birinci ya da ikinci olabilirsiniz. Aksilik olmadığı takdirde şampiyon olabileceğinizi düşünüyorum.
Efes Pilsen World Cup organizasyonu hakkından neler düşünüyorsun? 2006`da da bu organizasyonda yer almıştın.
Evet 2006`da da oynamıştım. Bu, benim ikinci kez Efes Pilsen World Cup organizasyonum. O turnuvayı kazanmıştık ve çok güzeldi. Fakat daha sonrasında Avrupa`da iyi oynayamadık. Bu sene Polonya için turnuvaya ve şampiyonaya çok odaklanmış durumdayız. Şampiyonaya burada son kez hazırlanıp, eksiklerimizi kapatarak gitmek istiyoruz. Son senelerde iyi oynamamıza rağmen derece alamadık. Bunu bu sene Polonya`da kıracağımıza inanıyorum
Gelecek yıl ülkemizde gerçekleşecek 2010 FIBA Dünya Şampiyonası hakkında neler söyleyebilirsin?
Türkiye, Dünya basketbolunda söz sahibi bir ülke ve organizasyonu da en iyi şekilde yapacağınıza inanıyorum. Gelecek sezon Türkiye`de düzenlenecek Dünya Şampiyonası`nda yer almak istiyoruz. Zaten Polonya`da alacağımız derece ile bu hedefe ulaşmamız lazım. Bu nedenle Polonya`da işimizi sıkı tutacağız. Takımda atmosfer çok iyi. Bu sene Efes Pilsen World Cup 8 için ülkenizdeyiz. Gelecek sene de Dünya Şampiyonası için burada olmayı amaçlıyoruz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri