HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaslar ben sayfa görevlerini 4 .sayfaya kadar yaptım şimdi herkesin bazı yanlış anlamaları oluyo bu görevler hakkında mesela soon kıtabı o kıtabı herkes tapınakta arıyo ama halbuki 3.sayfa görevi tapınakta soonun kıtabı ise vadideki fanatıklerde 1 ve 2 kolay diye anlatmıyorum 4. sayfa görevi ise çöldeki normal maymun zindanında anıtta ama oraya vardıgınız zaman sayfayı vermio bir anıt daha daha istio sizden onun için bunlara hiç gerek yok
onlarıda koordınatlarını bulup yazcam size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana çünkü oyunda herkes bunları arıo gelıp soruyolar bazı arkadaşlarımız ise yanlıs yönlerdirio bence yapılmamalı çünkü bi char lara emek harcıyoruz uykumuzdan oluyoruz

onlarıda koordınatlarını bulup yazcam size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana çünkü oyunda herkes bunları arıo gelıp soruyolar bazı arkadaşlarımız ise yanlıs yönlerdirio bence yapılmamalı çünkü bi char lara emek harcıyoruz uykumuzdan oluyoruz