HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar 69 level hesabimi türkiye serverinda
Satmak istiyorum.. Konu yanlis yerde biliyorum ama bakan olmuyor diger yerde
Simdi turkmmo daki kardeşlerim.. Ciddi olan görüsebilirse çok sevinirim hani kaç paraydi ögreneyim.. veya en kötüsü en çirkini dolandırayım gibi düşünenler gelmezse sevinirim...
19 Yaşında yazılımcıyım Sanıyorum kandıramazsınız.. Ciddi olan arakdaslar Msn imi eklesinler konuya asagida devam edicem
berk.ozturk.1990@hotmail.com
Msn imdir alicak kisi eklerse sevinirim...
69 Level Saçı yapilidir.. İçinde 20 kadar 2. kat bileti vardir..
+6 su perisi , +5 ejderha tanrısı , +9 abanoz küpe ^ efsunlu ^ , +9 gümüs bilezik vs vs... Savunmali itemler gibi itemleri vardir..
Şehirler aynı ise veya yakınlarda ise yüz yüze nakit şeklinde yapicam..
Şehirler farkli ise bi yöntem buldum
En rahat sekliyle.. Msn de konusucam burda anlatırsam anlamazsınız =))
Hepinize iyi forumlar iyi Ramazan'lar ...
Satmak istiyorum.. Konu yanlis yerde biliyorum ama bakan olmuyor diger yerde
Simdi turkmmo daki kardeşlerim.. Ciddi olan görüsebilirse çok sevinirim hani kaç paraydi ögreneyim.. veya en kötüsü en çirkini dolandırayım gibi düşünenler gelmezse sevinirim...
19 Yaşında yazılımcıyım Sanıyorum kandıramazsınız.. Ciddi olan arakdaslar Msn imi eklesinler konuya asagida devam edicemberk.ozturk.1990@hotmail.com
Msn imdir alicak kisi eklerse sevinirim...
69 Level Saçı yapilidir.. İçinde 20 kadar 2. kat bileti vardir..
+6 su perisi , +5 ejderha tanrısı , +9 abanoz küpe ^ efsunlu ^ , +9 gümüs bilezik vs vs... Savunmali itemler gibi itemleri vardir..
Şehirler aynı ise veya yakınlarda ise yüz yüze nakit şeklinde yapicam..
Şehirler farkli ise bi yöntem buldum
En rahat sekliyle.. Msn de konusucam burda anlatırsam anlamazsınız =))Hepinize iyi forumlar iyi Ramazan'lar ...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)