HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
videosu burda:
İhtiyacınız
Baypas
Cheat Engine
notlarında Hem (Ben bilgisayarınızda yok çünkü dizüstü bilgisayara eşit olmam durumunda)
Nasıl Yapılır?
1. Eğer baypas CF açık
(Eğer baypas açık olarak,
2. Odasına ve bir ortak Cheat Enginge açar
3. Lütfen resimdeki gibi adım takip
Spoiler:
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın. Orijinal resim 1280x800 boyuttadır.
oyuna 4.Joine
5. İlk Tarama (cephane sizin dergisinde ne kadar) üstüne tıklayarak Cheat Engine de değer Arama
Spoiler:
6. Bir Next Scan değerini kullanarak Cheat Engine okudu eğik birkaç kez ve (nasıl dergisinde çok cephane)
7. Davet birine tıklayarak değeri için motor ve arama dolandırıcı yanında tarama (nasıl dergisinde çok cephane)
8. Eğer Cheat Engine alt kısmında yer almaktadır hepiniz kopyalanan ve kırmızı ok sağ tıklayarak 3-4 adreslerini görmek
9. Iktidarda donmuş bir yerde içinde sert chop
10. Ateş oyun ve sonsuz cephane onu yaptığımızı görürsünüz
Kredisi gider
rpoint
Latschko mfg
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İhtiyacınız
Baypas
Cheat Engine
notlarında Hem (Ben bilgisayarınızda yok çünkü dizüstü bilgisayara eşit olmam durumunda)
Nasıl Yapılır?
1. Eğer baypas CF açık
(Eğer baypas açık olarak,
buraya bakın)2. Odasına ve bir ortak Cheat Enginge açar
3. Lütfen resimdeki gibi adım takip
Spoiler:
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın. Orijinal resim 1280x800 boyuttadır.
oyuna 4.Joine
5. İlk Tarama (cephane sizin dergisinde ne kadar) üstüne tıklayarak Cheat Engine de değer Arama
Spoiler:
6. Bir Next Scan değerini kullanarak Cheat Engine okudu eğik birkaç kez ve (nasıl dergisinde çok cephane)
7. Davet birine tıklayarak değeri için motor ve arama dolandırıcı yanında tarama (nasıl dergisinde çok cephane)
8. Eğer Cheat Engine alt kısmında yer almaktadır hepiniz kopyalanan ve kırmızı ok sağ tıklayarak 3-4 adreslerini görmek
9. Iktidarda donmuş bir yerde içinde sert chop
10. Ateş oyun ve sonsuz cephane onu yaptığımızı görürsünüz
Kredisi gider
rpoint
Latschko mfg
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)