InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

DalgaMt2 94 lwl başlangıç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cesibaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 899

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar bana [GM]'nin söylediğini aynen iletiyorum. "ARKADASLAR BAYRAMDAN SONRA EFE KANAT ILE SERVERIMIZ ACILIYOR OYUNDAKI AYARLARI BOZAN ADI HERIFLERIN YAPTIKLARI ICIN ÖZÜR DİLERİZ BAYRAMDAN SONRA GORUSMEK UZERE.." Bayramdan sonra yeni eşyalar eklenecek bende kazıklama yoktur. Daha iyi pwp için konularımı takip ediniz.

arkadasım bunda kraliyet var celik yazmısın sen

bu üye olmuo konu kilit

1. Server şu anlık yok bir ara kraliyet vardı sonra yine kapatıldı çünkü Dalgamt2 yerine
Redlinemt2 olacak. Ve GM ile konuşmamı hatırlatıyorum.

"ARKADASLAR OYUNUM COK YAKINDA SIZLERLE OLUCAK LVLLER ISIMLERIN YANINDA GOZUKECEK LVL SINIRINI 255 YAPMAK ISTIYORUM YENI ITEM VE YENI SLOTLAR OLUCAK GOKYUZU KRALLIGINDAN HARIÇ BASKA BIR HARITA DAHA OLUCAK BU SURPRIZ TABIKIDE :)) OYUNDAKI ITEMLER ELEKTIRIKLI GIBI PARLAYACAK TICKET SISTEMIMIZ OLUCAK GM ALIMIMIZ OLMUCAK ZA.........TEN 2 ADET BILG.MUHENDISIMIZ VAR TABIKIDE KOLAY SERVERLERI KIMSE SEVMEZ YANG ORANI EXP ORANI NE COK DUSUK NEDE COK FAZLA TAM KARARINDA OLUCAK :)) SIMDILIK BU KADAR SÖYLICEKLERIM AMA BOMBA GIBI DONUCEGIMIZDEN EMIN OLUN HERKESE IYI BAYRAMLAR.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri