noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Sizce!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mR.figHT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 484

eski knight mi yeni knight mi

• eski

• yeni

• koxpsuz bir knight

• bu yazdiklarimin oldugu bir knight mi

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaslar bence bu oyun gittikce kotuye ilerliyo eskiden oynardikya herkes aninin teriyle kazanirdi herkes knighta girmek icin dc yemememk icin degisik seylerr yapardi hatirlarmisniz grup kurardik okcular bi tarafa savascilar bi tarafa okcular cekerdi mageler gomerdi azicik canida warriorlar bitirirdi.Artik degil artik herkes kendine musluman :ka24: koxplar devam ettikce k2 daha fazla guvenlikli olucak gormuyormusunuz.Benim elimde 3 tane guselim kod var ama oynamiyom ndn koxp adamlar dc yediriyor yha kardesim ne lip veremedigin var 8 li ok atip dc ediriorsun insanlara onlarin giden kotalarini sen mi oduyorsun hayvan herif Ben bu oyunu 6-8 yasimdan beri oynuyordum suan suan yhasim 16 ama biri buna dur demeli tmm arkadaslar koxp kur bi bok diyen yoqqq ama insanlari dc yedirtme sen hangi hakla hizmetle premium alan insanlara dc yedirtmeye curret ediyonn bakin Buna k2 ztn aq metin2 bile guvenligi bundan iyi bakin ama bide metin2nin icine bakin igrendirici insanlari ticarette kandiriyorlar hesaplarini calmak icin planlar kuruyorlar ama knighttada hic koxp olmadigini dusunun taim calismasi oldugunu dusunun eskiden oyleydi ztn insanlar uykusuz gecelerde oynarlardi artik soyle kur koxpu zibar bu insanlik degillllllllllllllllll!!!!!! siddetle kiniyorum

Kardeşim Bu Oyun İsrale Ait Olduu İçin Bizde Hackleri İle Uğraşıyoruz . Sen Afedersin Salak Gibi Premium Alıp İsraile Katkı Sağlamakmı İstiyorsun. Aldığın Her Premium Filistinli Kardeşşimizi Öldürüyorlar. Bak Ama Gb Alabilirsin . Ancak Siteden Değil. Gb Alabileceğin Türkler Vardır Ki Onlar Gb yi Hackle Yapıyorlar. Tm mı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri