HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ark. ben merak ettim bu metin2 ile pwp nin farkını daha hızlı lvl mi atlıo privatede daha fazla para mı verio bunları açıklar mısınız lütfen
bide ben bu oyuna kayıt olamadım veede indiremedim güncel linkler verir misiniz longjuyt 2 ye kayıt olmak istiyorum bazı linklere tıkladım sayfa görüntülenemiyor dedi bu indireceğimiz dosyaların tahminen toplam boyutu kaçtır? ona göre ve oyuna göre indircem peki indirdiğimde dosyaları nere kurcam nere atcam Hepsini Açıklarmısınız
Lütfen!
bide ben bu oyuna kayıt olamadım veede indiremedim güncel linkler verir misiniz longjuyt 2 ye kayıt olmak istiyorum bazı linklere tıkladım sayfa görüntülenemiyor dedi bu indireceğimiz dosyaların tahminen toplam boyutu kaçtır? ona göre ve oyuna göre indircem peki indirdiğimde dosyaları nere kurcam nere atcam Hepsini Açıklarmısınız Lütfen!
çok hızlı lwl atlarsın çok para düser
üyelik için özelden msj at alam
ID:
ŞİFRE:
KARAKTER SİLME :
verirsen alırm
tr cilentde sabit konularda mevcut
tr client
rar pass : realyte2
veya realyte
dene 2 sinden biri
nasıl kurcam bilmiyosan
metin 2 yi kur
pack yükleme
içine o indirdigin dosyayı at
açılması lasım
üyelik için özelden msj at alam
ID:
ŞİFRE:
KARAKTER SİLME :
verirsen alırm
tr cilentde sabit konularda mevcut
tr client
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
rar pass : realyte2
veya realyte
dene 2 sinden biri
nasıl kurcam bilmiyosan
metin 2 yi kur
pack yükleme
içine o indirdigin dosyayı at
açılması lasım
Son düzenleme:
çoook tşk. bişey dicem harry potter duyarsa Emma Watson hayranı olduğunu sopayla döver seni valla :m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)