HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Slm arkadaşlar...
Aslında hacki paylaşmıyacaktım ama gördümki dayanamadım
hack engelleyen patchden sonra kendi tasarladıgım hacki sunmak istedim.%100 çalışıyor ama bazı şeyler istiyor.Hemen hacke geçelim.
Arkadaşlar öncelikle bilgisayarım-yerel diskC-Windows-System32- oradan
apl001.sys apf001.sys bu ikisiniz siliyoruz her oyundan çıkıp girdiğimizde kontrol edelim lütfen.Sonra wolfteamin kayıtlı oldugu dosyayı açıyoruz ve Avital dosyasını açıyoruz.Oradan ApexProgress siliyoruz.Sonra hileyi wolfteamin dosysına atıyoruz oyuna giriyoruz.Girerken bir hata vericek tamam derseniz genede girecektir Wolfteame...
Hack Link:
Dosya Tc:
Upload Gen:
Hack özellikleri;
No smoke
No fag
Herhangi bir sorusu olan varsa özel mesaj atmasın değerlendirmeyeceğim buradan sorablirler gün boyu online yim
++repp istiyorum baktım fazla veren yok iptal ederim
Wolfteam ImPro WoLFHeRos
Aslında hacki paylaşmıyacaktım ama gördümki dayanamadım
hack engelleyen patchden sonra kendi tasarladıgım hacki sunmak istedim.%100 çalışıyor ama bazı şeyler istiyor.Hemen hacke geçelim.Arkadaşlar öncelikle bilgisayarım-yerel diskC-Windows-System32- oradan
apl001.sys apf001.sys bu ikisiniz siliyoruz her oyundan çıkıp girdiğimizde kontrol edelim lütfen.Sonra wolfteamin kayıtlı oldugu dosyayı açıyoruz ve Avital dosyasını açıyoruz.Oradan ApexProgress siliyoruz.Sonra hileyi wolfteamin dosysına atıyoruz oyuna giriyoruz.Girerken bir hata vericek tamam derseniz genede girecektir Wolfteame...
Hack Link:
Dosya Tc:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Upload Gen:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hack özellikleri;
No smoke
No fag
Herhangi bir sorusu olan varsa özel mesaj atmasın değerlendirmeyeceğim buradan sorablirler gün boyu online yim
++repp istiyorum baktım fazla veren yok iptal ederim
Wolfteam ImPro WoLFHeRos
Wolfteamda hiçbir hackın (geçici) sabit olması söz konusu değildir.İlginiz için teşekkür ederim 

neden geçiçi oldugunu nerden bilyorsun...Hiçbir patchden etkilenmez etkilenirse cıkarırsın sonuçta kimse güvenemez sabit olursa güvenirler...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)