Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

kandrmacam? hilemi??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 440

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ŞİMDİ İLK ÖNCE Bİ ADAM BULACAKSINIZ (KADINDA OLABİLİR:m08:) SONRA (AMA KADINLARA ACIYALIM.YAPMAYALIM ONLARA:m08:)FAKAT İLK ÖNCE OYUN SEÇENEKLERİNDEN BARIŞ MODUNU SERBESTE AYARLAYIN.SONRA ADAMA "BN GM E KÜFÜR ETTİM.GM BNM TİCARET VE GRUP KURMAMI ENGELLEDİ DİCEKSİNİZ.BAŞKA TÜRLÜ YALANLAR UYDURABİLİRSENİZ UYDURUN.SONRA FAKAT ADAMDA DİYELİMKİ +4 DOLUNAY VARSA SİZDEDE +4 VEYA +5 OLMASI LAZIM.ADAMA DİCEKSİNİZ BNM DOLUNAY SNNKİNDEN GÜZEL.TAKAS EDELİM DİCEKSİNİZ.ADAM TAMAM DERSE ADAMI KİMSENİN OLMADIĞI BİR YERE GÖTÜRECEKSİNİZ.DOLUNAYINIZI YERE ATCAKSINIZ.ADAMDA ATCAK (HİÇ SANMAM AMA NEYSE:m08:) SONA UFAK UFAK YÜRÜCEKSİNİZ.ADAMDA YÜRÜCEK.SON ADAM GELİRKEN ONA SERSEMLETME DARBESİ UYGULAYACAKSINIZ.ADAM HAREKET EDEMİCEK VE İKİ DOLUNAYIDA ALIP KAÇACAKSINIZ.ADAM ARKANIZDAN SS Nİ ALDIM GİBİ LAFLAR EDER.ALDIRMAYIN.OK DİYİP GİDİN ORADAN.UYGULAMADAN YORUM YAPMAYIN.%100 ÜZEİMDE DENENDİ:m08: BU ARADA +45 VE ÜZERİ ÇAR SATANLAR BN SATIYORUM DESİN VE MSN ADRESLERİNİ KOYSUNLAR LÜTFEN

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri