Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ArkadaşLar şimdi ben hep Sura olmuşumdur pvp oynarken sura verdim statüleri çok iyi yaramıştır şimdi Türk de de işe yarıyor.. Bazı arkadaşlarımız statüleri karışık veriyim str ye ona buna veriyim diyen çok oluyo ama böle sura çarınız kötü olur neden mi.?Suralar çünkü kendinden levellerce üstün kişileri alabilir yhani yatırabilir..Şimdi statüler
İlk hp ye 1 sp ye 2 verioruz çünkü suralar hep sp harcar ee mavi potlarda pahalı.o yüzden sp hp den 2 yüksek olmalı ama itemleriniz iyidir kötüdür bu size göre değişir..sp 90 oldu sonra napça sonra aynı verişlerle 2 vıt 1 dex vercez ne denmi dex.?dex str kadar olmasada saldırı gücü veriri bu 1.2 cisi ise yerden kalkmayı ve sersemletmelerden birazda olsa hızlı kaldırır biliyorsunuz sura skiillerinde sersemletme yeteneği yok.!zate 3.ise korundurur yhanı korunma savunma(kılıç,bıçak vb)verir..sonra zate str kalıyo ama gene yenilemek istiyorum itemleriniz iyiyse statüye verişinizi değiştirebilirsiniz..