- Konular
- 295
- Online süresi
- 2m 51s
- Reaksiyon Skoru
- 94
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 156
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ezekİel jackson tekrar sakatlandi... Durumu belİrsİz 2-3 gun İÇİnde durumu kesİnlesecek..
Wade barret'in babasi cenanin yardimi İle orton maci kazanacak demİŞ..
Bu hafta raw'da goldust vs ted dİbİase maci olabİlİrmİŞ..
Tİffany raw'in avrupa house showlarinda gerİ dÖnmÜŞ..
Cenanin nexustan ayrilisi yakinmis.. Nexusun dagilmasi sÖz konusu cunku grup İÇİ ayaklanmalar basladi.. Otunga İsyan eddebİlİİr..
Pg kalkmayacagi kesİnlestİ gİbİ bİ durum var .. Cunku lİnda gerİ dÖenrsem pg'nİn kalkacagini sananlar yaniliyor.. Onu ben getİrdİm ve wwe'ye cok para kazandirdim.. Dedİ.
Persembe gecesİ wwe superstar show'u 0.64 reytİng aldi.. 639.000 kİŞİ tarafindan İzlendİ..
Wwe tum zamanalrin en İyİ 50 superstar'i adli dvd'yİ aralik ayinda satisa sunacak..
Nexus'un wade ve cenasiz smackdown'a gecme İhtİmalİ var...
Gelecek hafta smackdown'da mvp vs d.zİggler İnt. Maci olacak.maci buyuk İhtİmal mvp kazanacak..
Wade barret'in babasi cenanin yardimi İle orton maci kazanacak demİŞ..
Bu hafta raw'da goldust vs ted dİbİase maci olabİlİrmİŞ..
Tİffany raw'in avrupa house showlarinda gerİ dÖnmÜŞ..
Cenanin nexustan ayrilisi yakinmis.. Nexusun dagilmasi sÖz konusu cunku grup İÇİ ayaklanmalar basladi.. Otunga İsyan eddebİlİİr..
Pg kalkmayacagi kesİnlestİ gİbİ bİ durum var .. Cunku lİnda gerİ dÖenrsem pg'nİn kalkacagini sananlar yaniliyor.. Onu ben getİrdİm ve wwe'ye cok para kazandirdim.. Dedİ.
Persembe gecesİ wwe superstar show'u 0.64 reytİng aldi.. 639.000 kİŞİ tarafindan İzlendİ..
Wwe tum zamanalrin en İyİ 50 superstar'i adli dvd'yİ aralik ayinda satisa sunacak..
Nexus'un wade ve cenasiz smackdown'a gecme İhtİmalİ var...
Gelecek hafta smackdown'da mvp vs d.zİggler İnt. Maci olacak.maci buyuk İhtİmal mvp kazanacak..
- Konular
- 708
- Online süresi
- 56s
- Reaksiyon Skoru
- 192
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 191
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
vickienin yardımıyla ziggler alır ama şöyle durum var mvp halinden memnun değilmiş kemeri alamazsa wweden ayrılacak bu arada PGnin açılımı nedir?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...