noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Sanalika Çöp Hileleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mymalikkc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

2 Tür Çöp Hilesi Vardır. 1. : Mesela Diyelim 5. Caddedeki Tüm Çöpleri Bulamadınız. Mesela Akademi Sanalika'ya Girin Geri Çıkın Bunu Başka Bir yere Gidip Gelirken de Yapabilirsiniz. Ve Çöpün Yeri değişir.

2. : Sanalika Bir Çöpe Tıkladınız Oraya Gidiyor. Oraya Tam Giderken Yani Gitmişken Tamı Tamına Giderken 1 Saniye Kala Uzaktaki Çöpe Tıklarsanız Oradaki Çöpleri Almış Olursunuz...

Bu Hileler Sanalika'da Daha Rahat Çöp Toplama İzni Verir...

Diğer Hileler:

Işınlanma Hilesi : Bir yere Tam Oturacakken Başka Bir Cadde'ye Tıklayın Yürümeden Işınlandınız :)

Eşya Kopyalama Hilesi : Bu Hile Artık İşe Yaramamaktadır.

Eşya Süresi Arttırma Hilesi : Bu Hile Artık İşe Yaramamaktadır.

Sanil Hilesi : Bu hile Artık İşe Yaramamaktadır.

Kostümcü Hilesi : Bu Hile Artık İşe Yaramamaktadır...

Eşya Çalma Hilesi : Birine Takas At Bana Deyin Atsın Bir şey Koymayın Ve Oda Bir şey Koymasın. 50 Kere Onayla Tuşuna Bas Deyin Sana 50 Tane Türkiye Topu Geliyor Diyin. 50 Kere Onayladıktan Sonra Sizde 1 Kere Onayla Tuşuna Basın Ve Takas'ı Kapatın. Ondaki Tüm Eşyalar size Gelecektir... Sonrada Ona Aşağlayıcı Şeyler Söyleyin :)

Hilelerin Sonu... :( Daha Fazla Hile Bulursam Sizlere Vereceğim. :)

Ben Sanalika Hile Paylaşımcısıyımdır. Beni Arkadaş Olarak Eklerseniz Bu Hilelerden Çok Hile Öğretebilirim... (Ve Kesinlikle Alıntı Değildir Hepsini Ben Buldum. Bir yerlerden Okumadım Varsa da Özür Dilerim... Ve Son Olarak

Balık Tutma Hilesi : Tıklatör İndirin Kurun. Ve Tıklatör'ü Açın Coded By Patron Hariç Başka Temiz Bir Alan Vardır Ona Basılı Tutup Denize Getirin Ve "Tıkla" Düğmesine Basın. Görev Çantanızı Açın Televizyon, Oyun, Eğlence vb. O 10 Balık Tutana Kadar NE Yaparsanız Yapın... :) İndirme Linki : 20 Mesajım Yok :(

Herkese İyi Hileler, İyi Günler :ka19: :l04:

Bu Hileleri Yazana Ve Bulana Kadar Canım Çıktı :D + Rep Verin Yada Emeğe Saygı. O Bana Yeter. Teşekkür Ederim Sanalika Halkı...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri