quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 HackShield Metin2 ByPass v1.0 Cıktı ( OrJinal)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan conslee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar bu Konu %85 aLıntıdır %15 bana ait ama okdr emek verdim bazıları hemen ctrl+c / ctrlv yapıp konu acıyor bn duzenledim farkındaysanız NoLursa Olsun KoNU aLıntıysa alıntı diceksinKONUNUN BASINDA ALINTI OLDUNU SOYLEMEK İSTEDİM Siteyi vermiyim Reklama girer

Ayrıca Belirmek istedim Yeni metin2 de hackshield die hata cıktı bu pc de ki hilelerden kaynaklanıyor onları silsek bilek ginede gorunuro tek yapmanız gereken altaki Adımları izlemek

Metin2 HackShield Metin2 ByPass v1.0 Cıktı ( OrJinal) ( 04.11.2010 )
Merhaba Turkmmo Degerli Kullanıcıları Suana Kadar Bir Cok kullanıcımızı
Yarı Yolda Bırakmaktık Ve bırakmayacagızda Tek yapmanız Gereken Turkmmo formunu takip etmeniz
Ve bizi Önermeniz Arkadaslar Bir cok Hile veriyoruz Ama Bir cok Kullanıcımız
Hileleri hackshield Yüzünde Calıstıramadı Ama biz ispanyol Arkadaslarımız sayesinde
Bu engeli Kaldıracagız Ve Yine Hile yapmaya Devam edecegiz
Hilenin Kullanımı Ve Nasıl Yapmanız Gerektigi Hakkında size Video Verecem
Arkadaslar Suan Tüm Hileleri sorunsuz Bir sekilde Nasıl calıstıracagımızı Ve hile Kalkanında
Kurtulacagınız Anlatacam
Hackshield Engelini Kaldırma Anlatım
1: İlk olarak Benim Vermis Oldugum Linkten Hileyi İndiriniz
2: Daha sonra Masa ustune rar dan olan dosyaları cıkarınız
3:Daha sonra Metin2 ByPass v1.0 Adında Bir dosya Olacaktır
4: Daha sonra siz Masa üstünde su sekilde Bir klasör acınız ( Metin2 turkmmo ) Diye
Ve Masa üstünde Bulunan Metin2 ByPass v1.0 dosyasını Alıp Daha Önce acmıs oldugunuz
( Metin2 turkmmo ) klasörünün icine Atınız Ve daha sonra Dosyayı attıgınız Klasörü acınız
Ve Metin2 ByPass v1.0 Tıklayınız Ve karsınıza Yukarda Vermis oldugum resim acılacaktır
Siz ordan İdoma butonuna Tıklayınız Ordan İngilizce dil secenegini seciniz
Ondan sonra Salir butonu en Alta olan secenege Tıklayınız.
Ama Daha sonra salir butonun Ustunde Bulunan BİR BOSLUK VAR Siz Orda Metin2 Client Dosyasını secmek zorundasınız ve oYuna Giris Yaptıktan sonra Programı Kapatınız

Arkadaslar Calıstıramadıgınız Hile kalmayacak Ama Netfrework 4.0 Mutlaka Yükleyiniz

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri